Viper-kt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2008 Πριν λιγη ωρα ολα λειτουργουσαν στην εντελεια. Κλεινω τον υπολογιστη, ολα καλα.Παω να τον ανοιξω πριν λιγο. Εμφανιζεται η οθονη με το σημα Windows XP και απο κατω να φορτωνει η μπαρα. Εκει καταλαβαινω οτι κολλαει αφου πανω απο 1 λεπτο η μπαρα φορτωνε. Παταω reset.Αφου ξεκιναει το pc, μου βγαζει την οθονη οτι κατι εγινε και τα Win δεν εκλεισαν σωστα κτλ. Παταω startup win normally (τελευταια επιλογη). Βγαινει παλι η οθονη με την μπαρα, φορτωνει η μπαρα (ΔΕΝ μπανει στα Windows) και ξαφνικα κανει restart απο μονο του. Εδω ειμαστε λεω, την κατσαμε. Κανω παλι τα ιδια, παλι restart. Δκιμαζω safe mode, παλι restart.Τι κανω ρε παιδια? Για βοηθηστε λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Απρίλιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Eχεις raid? Έβαλες κανένα πρόγραμμα; Για πες τιποτα παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Δες τις μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Απρίλιος 5, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Δεν εχω raid. Ουτε εβαλα καποιο προγραμμα. Επαιξα ενα παιχνιδι, χαζεψα λιγο στο net και μετα το εκλεισα το pc.Μολις δοκιμασα ενα live cd ubuntu και μπηκε κανονικα. Οποτε hardware προβλημα μαλλον το αποκλειουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Απρίλιος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Δεν αποκλείονται όμως σκληρός και τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Απρίλιος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Δεν νομίζω ότι είναι hardware πρόβλημα. Απλά "χτύπησαν" τα windows υποψιάζομαι. Δοκίμασε ένα repair τα win για αρχή, η άποψή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Απρίλιος 5, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Δεν αποκλείονται όμως σκληρός και τροφοδοτικό.Για εξηγησε το λιγο αυτο. Μπηκα με ubuntu και ειδα ολα μου τα αρχεια. Αρα αμα ειχε προβλημα ο σκληρος δεν θα τον διαβαζε καθολου. ή κανω λαθος?Τωρα για το τροφοδοτικο, εννοεις μηπως τα εφτυσε ξαφνικα και δεν σηκωνει τις συσκευες και κανει restart? Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο?artking@ Εννοεις boot απο το cd των Win και repair ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Απρίλιος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Ναι viper-kt. Boot από το cd, και κατά τα γνωστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Απρίλιος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Για εξηγησε το λιγο αυτο. Μπηκα με ubuntu και ειδα ολα μου τα αρχεια. Αρα αμα ειχε προβλημα ο σκληρος δεν θα τον διαβαζε καθολου. ή κανω λαθος?Τωρα για το τροφοδοτικο, εννοεις μηπως τα εφτυσε ξαφνικα και δεν σηκωνει τις συσκευες και κανει restart? Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο?Ναι έτσι. Όσον αφορά το σκληρό, οκ αφού τον βλέπει μέσω ubuntu, αλλά δεν ξέρω αν αυτό μας κάνει 100% σίγουρους ότι από εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Απρίλιος 5, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 παίζει να είναι κανένας υός δεν νομίζω να φτέει το hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Απρίλιος 5, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Δεν αποκλείονται όμως σκληρός και τροφοδοτικό.Κατι ξερεις και δεν μου λες:022: :033: Δοκιμασα repair, κολησε, μπλε οθονη εκανα reset. Ξανα boot και παρατηρω οτι τον δισκο του λειτουργικου, τον δειχνει αδειο και unpartitioned!! Οτι υπηρχε πριν τωρα δεν υπαρχει.Η μονη λυση format. Ξεκιναμε, ολα καλα, βαζω drivers μητρικης, κανει τα restart του ολα καλαααα. Παω να βαλω το antivirus, κολλαει και μπλε οθονη. Παταω reset και παρατηρω στο post οτι δεν αναγνωριζει τον σκληρο!!! Παλι restart, τον βλεπει, μπαινω στα Win ,παω να βαλω αλλο προραμμα, κολλαει παλι. Ξανα restart, παλι post και παλι δεν βλεπει τον σκληρο.καπου εκει βαρεθηκα απο τα πολλα reset (θα καψω και τιποτα αλλο στο τελος) και σταματησα. Αρα καταληγω στον σκληρο δισκο:022: :087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Απρίλιος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Κατέβασε κανένα diagnostic και δοκίμασε(αν προλάβεις- τα καταφέρεις)διαφορετικά αν έχεις άλλο δίσκο δοκίμασε από εκεί ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Απρίλιος 5, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Βασικά αν μπορέσεις να μπεις πάλι windows να δεις από τον event viewer τι ήτανε οι μπλε οθόνες, πιθανόν να μάθουμε κάτι περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nognir Απρίλιος 5, 2008 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Επειδή μου έχει τύχει αρκετές φορές το ίδιο πρόβλημα, κατέβαζες Updates των Windows; Αν ναι, τότε η λύση είναι η εξής: έμπα από Safe Mode και σβήσε το τελευταίο update που εγκαταστάθηκε. Αν και πάλι τα ίδια, ξαναμπές Safe Mode και κάνε επαναφορά στο τελευταίο restore point. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Απρίλιος 5, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Κατέβασε κανένα diagnostic και δοκίμασε(αν προλάβεις- τα καταφέρεις)διαφορετικά αν έχεις άλλο δίσκο δοκίμασε από εκεί ...Οπως το ειπες. Παω να κανω εγκατασταση το diagnostic και κολλαει το Install και βγαζει μπλε οθονη.Βασικά αν μπορέσεις να μπεις πάλι windows να δεις από τον event viewer τι ήτανε οι μπλε οθόνες, πιθανόν να μάθουμε κάτι περισσότερο.Θα επανελθω σε αυτο.Επειδή μου έχει τύχει αρκετές φορές το ίδιο πρόβλημα, κατέβαζες Updates των Windows; Αν ναι, τότε η λύση είναι η εξής: έμπα από Safe Mode και σβήσε το τελευταίο update που εγκαταστάθηκε. Αν και πάλι τα ίδια, ξαναμπές Safe Mode και κάνε επαναφορά στο τελευταίο restore point.Οχι τιποτα δεν κατεβαζα. Επαιξα ενα παιχνιδι, σερφαρα λιγο στο net και μετα τον εκλεισα.viper-kt added 10 Minutes and 15 Seconds later...Βασικά αν μπορέσεις να μπεις πάλι windows να δεις από τον event viewer τι ήτανε οι μπλε οθόνες, πιθανόν να μάθουμε κάτι περισσότερο.error: the device, \device\harddisk0\D, has a bad blockAn error was detected on device \device\harddisk0\D during a paging operation.Αυτα τα 2 εχει. Τωρα ομως προβληματιζομαι. Το γραμμα D εχει καμια σχεση σε σε ποιον δισκο αναφερεται? Γιατι ο D ειναι ο backup δισκος και ο C που ειναι το λειτουργικο και κολλαει σε οποιο Install και να κανω.viper-kt added 9 Minutes and 34 Seconds later...update. Μολις καταφερα να βαλω το HDDlife και μου εβγαλε: health status danger! 0% για τον C δισκο.Για τον D ολα τα δειχνει καλα. Οποτε τωρα σιγουρευτηκαμε οτι φταει ο δισκος ή ψαχνομαστε ακομα?:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Απρίλιος 5, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Ε... "μάλλον" ο δίσκος... χεχε... Ελπίζω να είναι εντός εγγύησης ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Απρίλιος 5, 2008 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2008 Ηρθε το Τ Ε Λ Ο Σ ......... RMA και καθάρισες.(αν υπάρχει εγγύηση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Απρίλιος 6, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Καλημερα παιδες. Εχει εγγυηση οποτε αυριο τρεχουμε για αλλαγη. Αρκει να βρω την αποδειξη:033: Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια:038: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 6, 2008 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 αν δεν βρεις την απόδειξη ,θα πρέπει να μπεις στην σελιδα της εταίρας (πχ seagate) να πάρεις εναν σειριακό αριθμό επιστροφής και να τον στέιλεις ο ίδιος ..Θα σου πει και ο spiderdim που το εχει κανει και ο ίδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Απρίλιος 6, 2008 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2008 Ναι και εγώ το έχω κάνει συγκεκριμένα για Maxtor δίσκο στην seagate, τον έστειλα Ιταλία. Αλλά η seagate σε σχέση με άλλες εταιρίες από ό,τι είδα είναι πολύ περίεργη με το πως θα συσκευάσεις τον δίσκο. Τρελή πατέντα είχα κάνει. Περιμένουμε νέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.