Vagouridis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 Επαθα ενα μικρο εως μεγαλο corruption και ψαχνω να βρω καποιον η να μου φερει ενα καλο το βιος του η να παω εγω το δικο μου απο εκει για να κανουμε hotflash....hasky , chroma ακουτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Νομίζω απόψε επιστρέφουν και οι δυο από Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 DFI hotflashed...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Τώρα που είδες ότι ζορίζεται, βάζε της και λίγο σάλιο ;ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:00] Τώρα που είδες ότι ζορίζεται, βάζε της και λίγο σάλιο ;ο :worship: :worship: με σαλιο και υπομονη, μυρμηγκι ο ελαφαντας γ..μει (Δεν εβαλα @ κ DJD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Τώρα που είδες ότι ζορίζεται, βάζε της και λίγο σάλιο ;ο Αφου με ξερεις πετρο , εαν ζορισω κατι πειραξω κατι ξερω οτι εαν παει κατι στραβα υπαιτιο ειναι το μυαλο μου.Ενα βιος update εκανα ο αμοιρος και εψοφησον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.