Jump to content

Phenom B3 στο πλαίσιο...

artking

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Νομίζω είχε αναφερθεί το link στις πρώτες σελίδες, αν και μπορεί να κάνω λάθος. Το έχω σίγουρα δει και με εξέπληξε θετικά, αλλά δεδομένου ότι δεν με ενδιαφέρει το O/C, δεν του έδωσα και πολύ σημασία. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να δελεάσει λίγο περισσότερο τους O/C-άδες και αυτό να έχει θετικά αποτελέσματα(έστω και ελάχιστα) στην προσπάθεια της AMD να μείνει ζωντανή.

Εγω απορώ..δίνει ξεκλείδωτους πολύ καλούς επεξεργαστές που ανεβαίνουνε πολύ εύκολα και ως ένα σημείο αρκεί και ο αέρας,γιατι δεν τους βγάζει default σε υψηλές συχνότητες να χτυπήσει καθαρά την intel??Δεν νομίζω ότι δεν μπορεί να το κάνει...πιο πολλοί τελικά είναι αυτοί που ασχολούντε με το oc σοβαρά?

Πως θα τους ανεβαζουμε εμεις αμα ειναι ηδη τερμα.Γι αυτο δεν το κανει,οπως επισης για καταναλωση και θερμοκρασια.

Για τον ίδιον λόγο που η intel δεν πουλάει quad 6600 στα 3,6 κατευθείαν ..καταναλωση ,θερμοκρασιες , marketing κτλ

Θα μπορουσε πχ να βγάλει Ε2160 στα 3 - Ε2180 στα 3.2 Ε2200 στα 3.4 - Ε2220 στα 3.6 με τις ίδιες τιμές που εχουν τώρα αλλα δεν το κάνει..γιατι ετσι μπορει να χαντακώσει τα υπόλοιπα μοντελα (Ε4ΧΧΧ )... Προσπαθουν να εχουν μια μεγάλη κλίμακα/ευρος ..

Δεν ξέρω αν το πήρε κανείς χαμπάρι, αλλά το e-shop έχει διαθέσιμο τον 9850 στα 210 ευρώ... Αλλά σας κατάλαβα εγώ... Πρώτα θέλετε να πάρετε τον δικό σας να καβατζωθείτε και μετά να το διαδόσετε ε;;;;; :p:D

Δεν ξέρω αν το πήρε κανείς χαμπάρι, αλλά το e-shop έχει διαθέσιμο τον 9850 στα 210 ευρώ... Αλλά σας κατάλαβα εγώ... Πρώτα θέλετε να πάρετε τον δικό σας να καβατζωθείτε και μετά να το διαδόσετε ε;;;;; :p:D

εγω προς το παρον κανω πισω για τον phenom...

δυο φορες πουλησα τον επεξεργαστη που εχω και τις δυο φορες ακυρωθηκε η αγορα...:087:

οπως ειπε και ο βασιλης σημερα ο Phenom δεν με παει :( :(

στο πλαισιο παντως φιλε μου ερχεται την αλλη βδομαδα ο 9850 !!!

αντε να δουμε τι κανει τελικα

• 3 weeks later...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559931

195.01 € τζαμπα πράμα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.