Jump to content

Phenom B3 στο πλαίσιο...

artking

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Εγώ για να πω την αλήθεια τον περιμένω στο e-shop στα 200-205 max. Αν το multirama που γενικά "τσιμπάει" τον έχει στα 215 δηλαδή...

@soulclaimer: Από ό,τι είδα στο site της AMD σε ερώτηση αν θα βγει το 790FX με SB700, η απάντηση ήταν "όχι, αν και αναμένεται αργότερα κάποιες εταιρίες να το κάνουν" και από ό,τι διαβάζω η foxconn είναι η πρώτη. Αλλά δεν βλέπω και τραγικές διαφορές ρε παιδιά. Έχει κανείς κάτι συγκεκριμένο για το SB700 που να το περιμένει...;

Εγώ για να πω την αλήθεια τον περιμένη στο e-shop στα 200-205 max. Αν το multirama που γενικά "τσιμπάει" τον έχει στα 215 δηλαδή...

το eshop και 180 να τον βαλει εγω.........δεν θα τους κανω την χαρη...

για ανεμιστηρακια ειναι και πολυ τους:p

παντως δεν βλεπω και κανενα να σκεφτεται ενα 3core

(εκτος τον Νικο φυσικα;) )

Αράχτε... Κατόπιν παραγγελίας...

Και για μια ακόμα φορα συγχαρητήρια στο Πλαίσιο. Άκου 279 ευρώ για τον 9750 όταν το Multirama σαν κυριότερος ανταγωνιστής(οι αριθμοί το λένε όχι εγώ, 2ο σε τζίρο είναι μετά το Πλαίσιο) δέχεται ήδη παραγγελίες για τον 9850 στα 215 ευρώ...

@soulclaimer: Από ό,τι είδα στο site της AMD σε ερώτηση αν θα βγει το 790FX με SB700, η απάντηση ήταν "όχι, αν και αναμένεται αργότερα κάποιες εταιρίες να το κάνουν" και από ό,τι διαβάζω η foxconn είναι η πρώτη. Αλλά δεν βλέπω και τραγικές διαφορές ρε παιδιά. Έχει κανείς κάτι συγκεκριμένο για το SB700 που να το περιμένει...;

Καλά το Πλαίσιο δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

Μόλις το πάρει χαμπάρει στάνταρ θα το ρίξει στην ίδια τιμή.

Παίζει σωστά το παιχνίδι του ανταγωνισμού.

Τον 9750 έχει το e-shop, όχι τον 9850 που πήρε ο tyxeros.

Ειναι ψιλοχαλια το Screenshot αλλα δεν ειναι 9850..... ειναι 9550. Σημερα θα κατσω να παιξω λιγο μαζι του και θα ξαναποσταρω. Ειναι πανω σε 780G chipset Gigabyte, F2 bios και δεν εχει official support ακομα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.