Jump to content

Phenom B3 στο πλαίσιο...

artking

Recommended Posts

Μόλις το παρατήρησα και είπα να ενημερώσω. Έκαναν την εμφανισή τους 2 νέοι phenom στην ιστοσελίδα του πλαισίου. Phenom 9550 και Phenom 8450 με τιμές 180 και 135 ευρώ αντίστοιχα. Δυστυχώς δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ακόμα αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι πλησιάζουν αφού "αναμένονται σύντομα". Γνώμη μου είναι όποιος θέλει να αγοράσει κάποιο από αυτά τα μοντέλα να μην το παραγγείλει ακόμα, αφού μόλις διατεθούν στην αγορά και βγουν και οι τιμές του e-shop, οι τιμές θα είναι χαμηλότερες.

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Και εγώ έχω προγραμματισμένη αναβάθμιση σε phenom Β3 αλλά δεν ξέρω ποιο μοντέλο ακόμα. Αν με παίρνει η τιμή θα πάω για το "μεγάλο" μοντέλο 9850. Βασικά έχω τα λεφτά και περιμένω να βγουν στην αγορά... ήμαρτον! >.<

Edit: LoL slaughterer... με πρόλαβες... σαν να έβγαλες συμπέρασμα από αυτό που είπα πριν καν το πω... :D

Και εγώ έχω προγραμματισμένη αναβάθμιση σε phenom Β3 αλλά δεν ξέρω ποιο μοντέλο ακόμα. Αν με παίρνει η τιμή θα πάω για το "μεγάλο" μοντέλο 9850. Βασικά έχω τα λεφτά και περιμένω να βγουν στην αγορά... ήμαρτον! >.<

Edit: LoL slaughterer... με πρόλαβες... σαν να έβγαλες συμπέρασμα από αυτό που είπα πριν καν το πω... :D

Μια απο τα ίδια, τον black edition θα πάρω, αν έχω την τύχη να τον έχω νωρίτερα απο τα Ελληνικά μαγαζία θα τον βάλω στον φούρνο(Extreme overclock) και θα γράψω review.:033::p

Μια απο τα ίδια, τον black edition θα πάρω, αν έχω την τύχη να τον έχω νωρίτερα απο τα Ελληνικά μαγαζία θα τον βάλω στον φούρνο(Extreme overclock) και θα γράψω review.:033::p

Οταν λες νωριτερα ποσο καιρο ενοεις?Γιατι αν μιλαμε για μια βδομαδα σε τριπλη τιμη αστο δεν λεει.:022:

Αν βρεις ριξε ενα πμ.Θελω να δω τι κανει σε debian x64 με virtualation.

Με απλα λογια να του βαλω debian 64bit ν'ανοιξω το virtualBox και να τρεχει windows.:046:

Informe me PLS.

Καλησπέρα, έχω την εντύπωση οτι δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης nmicros. Η μονάδα μέτρησης είναι το nanometer (nm νανόμετρο) ή το micrometro (μm μικρόμετρο). Αυτά που γράφει το πλαίσιο είναι προφανώς νανόμετρα.

Αν βρεις ριξε ενα πμ.Θελω να δω τι κανει σε debian x64 με virtualation.

Με απλα λογια να του βαλω debian 64bit ν'ανοιξω το virtualBox και να τρεχει windows.:046:

Informe me PLS.

OK:001: θέλω να μου βάλεις και το Ardour αν μπορείς. Απο σκληρό δίσκο μέχρι τότε θα έχω 2χ 500GB RAID0:p
Οι phenom με υποστηριξη σε δδρ3 θα μπορουν να τοποθετηθουν σε μητρικη με δδρ2?

έχει απαντηθεί στο 8ο post.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.