sakattack1442169065 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2008 Θελω ενα office pc (δηλ μηδεν απαιτησεις απο cpu) ει δυνατον τελειως αθορυβο.υπαρχει cpu που να μπορει να δουλεψει fanless ?Απο AMD ο πιο μικρος σε επιδοσεις και σε W ειναι ο Sempron LE. αλλα και παλι 45W TDP δινει η ΑΜDAπo intel πραγματικα δεν εχω ιδεα ουτε απο μοντελα ουτε απο W. Δεν ξερω καν αν εχει συστημα που να μειωνει MHz/Vcore/fan speed οταν ειναι idle, εχει?Τα stock ανεμιστηρια της AMD και της intel τι λενε?ψυκτρα fanlles ή εστω με ελαχιστα RPM/dB ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2008 Ένας Sempron LE όπως λες με την στοκ ψήκτρα του + C'n'Q ενεργοποιημένο + ο πιο φθηνός fan controller που θα βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeloinspot Απρίλιος 14, 2008 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Ότι CPU και να πάρεις, με αυτήν την ψύκτρα έχεις καθαρίσει. Περισσότερα εδώΕάν βέβαια πάρεις κάποιον μικρό σε ισχύ επεξεργαστή ίσως η στοκ ψύκτρα να είναι αρκετά αθόρυβη.Για fanless cpu δεν γνωρίζω. Από κει και πέρα διάλεξε όποιον επεξεργαστή πιστεύεις ότι είναι αρκετός. Για office προτιμότερη λύση νομίζω είναι η AMD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Παρε AMD, ολοι της οι ανεμιστηρες ειναι αρκετα αθορυβοι. Ενας 4000+ ειναι οτι πρεπει.Intel μην παρεις ο κοσμος να χτυπιεται αναποδα. Θα δωσεις τζαμπα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Απρίλιος 14, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 εχω παραγγειλει τον Sempron LE 1150 2GHzΑν δε με ικανοποιησει η στοκ ψυκτρα θα ψαξω καμμια τετοια τεραστια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan11442169203 Απρίλιος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2008 εχω παραγγειλει τον Sempron LE 1150 2GHzΑν δε με ικανοποιησει η στοκ ψυκτρα θα ψαξω καμμια τετοια τεραστια.Βρες μια καλή ψύκτρα,fanless,και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.