Jump to content

Συνεχιζω η την αλλαζω?

maxer1442169161

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:057: καλησπερα εχω μια 8800 gts 640mb αξιζει να συνεχισω με αυτη η να παρω την 9800 gtx 512mb ddr3 τωρα που ερχεται και το πασχα και ερχεται και το δωρο.Ολες οι γνωμες δεκτες:098: ευχαριστω πολυ

Κοίταξε, όσοι είχαν βιαστεί και έιχαν πάρει τις 8800 με τα 320 ή τα 640 ΜΒ πιάστηκαν κορόιδα μόλις βγήκαν οι 8800 με τα 512 ΜΒ.

Φοβάμαι λοιπόν μην γίνει και τώρα κάτι τέτοιο.

σε τι αναλύσεις παίζεις? εχεις προβλημα αποδοσης με καποια παιχνιδια? το υπολοιπο συστημα τι είναι?

Keep walking .... η κάρτα που έχεις είναι θηρίο .... εγώ δεν θα την άλλαζα (ακόμα)..

Επειδή έχω την ίδια κάρτα και ψηνόμουν και εγώ κατέληξα στο εξής συμπέρασμα : Σε ανάλυση 1900χ1200 που τρέχω ,η κάρτα με έχει βγάλει παντού παλικάρι εκτός απο το crysis , στο οποίο σε αυτήν την ανάλυση ζορίζεται αρκετά και η 9800.Εγώ βέβαια την έχω o/cαρει αρκετά.

Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και θές απλά να αλλάξεις κάρτα, τότε προχώρα.Αν θες όμως να κάνεις μια σοβαρή αναβάθμιση και πονάς τα λεφτά σου , τότε δεν αξίζει.

Το κακό επίσης είναι ότι η κυρία nvidia μας την έκανε με την 8800gt και οι κάρτες μας πλέον πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές...

Μια χαρά είναι η καρτούλα, έχει και μπόλικη μνήμη. Αν είχες την 320ΜΒ ίσως να άξιζε η αλλαγή.

Κλόκαρε την όσο πάει. Ότι κερδίσεις καλό είναι.

Μια χαρά είναι η καρτούλα, έχει και μπόλικη μνήμη. Αν είχες την 320ΜΒ ίσως να άξιζε η αλλαγή.

Δυστυχώς σπάνια φαίνεται το πλεονέκτημα της μνήμης στην συγκεκριμένη κάρτα , ενώ η 8800 gtx την εκμεταλεύεται καλύτερα.

Και εγώ πιστεύω ότι είσαι οκ, περίμενε την επόμενη γενιά για καρτών για πραγματική αλλαγή.

Δυστυχώς ήσουν από τους beta testers της nvidia στη σειρά 8800 και πλέον τώρα κυκλοφόρησε τις κανονικές 8800 μασκαρεμένες σε 9800

αν αλλάξεις δεν θα δεις καμία απολύτως ουσιαστική διαφορά...

πέρα από ένα +5 με 10% και πολύ λέω...

Παιδια ευχαριστω πολυ δεν περιμενα τοσο συντομη απαντηση οσο για το παλικαρι που ρωταει τι συστημα εχω ειναι ενας amd6000 με 6gb μνημη 64μπιτα windows γαρ δυο 150αρηδες raptor και mb Asus M3A32-MVP DWF και παιζω σε αναλυση 1440Χ900 λογω της acer 16:9 που εχω:022: ηθελα να την αλλαξω γιατι στο colin mcrae dirt και στο moto gp07 μου τραβαγε κατι κοληματα ξεγυρισμενα για κανα πενταρι εως δεκα δευτερολεπτα ενω στο crysis ola ηταν οκ:115:

Και γω λεω κρατα την. Τα κολλήματα μπορεί να υπαρχουν αν βάλεις Ultra ρυθμισεις ΚΑΙ στις σκιες.

Σε μενα μονο τοτε γινεται και πάλι μονο σε αγωνες με πολλά οχηματα.

Εχω την GTS G92.

colin mcrae dirt, ότι χειρότερο έχω συνάντησή 1 που μπήκε 1 που βγήκε, πολύ κακογραμμένο παιχνίδι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.