phil1416003162 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 Γεια πειτε ρε παιδεια γιατι εχω φαει κολυμα,πως γινεται να μου βγαζει στις καρτελες της καρτας γραφικων την καρτελα overdrive για να βλεπω θερμοκρασια πυρινα;Η καρτα ειναι ASUS X800XT PCIe.Μετα το setup των XP εγκατεστησα τους drivers της ATI(και αυτους με το control center αλλα και τους απλους)αλλα δεν μου το εμφανιζει πουθενα.Μηπως δεν το υποστιριζει η καρτα;Στη προιγουμενη ASUS που ειχα λειτουργουσε κανονικα(X800XT PE AGP).
Shidokanjohn Φεβρουάριος 15, 2005 #3 Φεβρουάριος 15, 2005 Me asus 9800XT που υποτιθεται οτι επρεπε να παιζει δεν επαιξε ποτεμονο με το smart doctor τις ασους εβλεπα θερμοκρασιες .
phil1416003162 Φεβρουάριος 15, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 15, 2005 Μολις εκγατεστησα το smart doctor εγινε το ελα να δεις.Ισα που καταφερα να κανω system restore(ναι επαιξε)και γλυτωσα το format.Και ειχα διαβασει οτι δεν δουλευει το smart doctor σε αυτη τη καρτα (σε τεστ απο site εξωτερικου)και οτι μετα την εγκατασταση χριαστηκε format αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω μιας και η ASUS το δινει μαζι.
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 15, 2005 #5 Φεβρουάριος 15, 2005 Από την πρώτη εγκατάσταση της asus9600XT είχα πρόβλημα με το smart doctor. Πιστεύω ότι είναι μια μ@λ@κί@ και μισή, δεν καταλαβαίνω γιατί το έβαλαν, μετά έβαλα το RivaTuner και ησύχασα.Τώρα όσον αφορά την επιλογή "Performance" στους Catalyst Control Center, όπως και στους nVidia drivers πρέπει να τρέξεις πρώτα μια εφαρμογή όπως το coolbits για να ξεκλειδώσεις την κρυφή επιλογή. Από default είναι κρυμμένη για αυτονόητους λόγους.Sorry, και στο smart doctor στο manual δίχνει να έχει και εκεί επιλογή "performance", τι να πω, δεν τη βρήκα ποτέ. Αν και κάπου λέει ότι μόνο στην 9800XT θα το έχει.
phil1416003162 Φεβρουάριος 15, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 15, 2005 Στη παλια μου καρτα η καρτελα overdrive ηπηρχε εξαρχης.Εδω δε τη βλεπω πουθενα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.