Nozomi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2008 Χαιρετώ τα μέλη και συγχαρητήρια για το φόρουμ.Το διαβάζω καιρό και είναι η πρώτη φορά που γράφω.Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι η εμφάνιση pop-up παραθύρων του Internet Explorer 7 παρόλο που χρησιμοποιώ τον Mozilla Firefox.Eίναι διαφημιστικά pop-up και εμφανίζονται παρόλο που έχω σβήσει αρκετές φορές την ιστορία του ΙΕ. Επίσης έχω χρησιμοποιήσει το Clean my PC-Registry Cleaner αρκετές φορές αλλά τίποτα-τζίφος.Δεν είναι επείγον αλλά είναι αρκετά ενοχλητικό.Όποιος έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα καλείται να βοηθήσει.Ευχαριστώ προκαταβολικά.Το λειτουργικό είναι WinXP Pro (SP2).Παράδειγμα ενός link που μου εμφανίζεται:http://media2.mediafileshost.com/images/9697_561092_7205294.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Μάρτιος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Spybot search and destroy. Free και πάρα πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάρτιος 31, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Βασικα πρέπει να μας κάνεις τον διαχωρισμό αν πρόκειται για popup από τον Explorer ή για μυνήματα που πετάγονται γιατί είναι λίγο διαφορετικος ο τρόπος αντιμετωπισής τους. Αν είναι για παράθυρα τοτε ενεργοποιείς τον popup blocker τoy IE ισως φτιάξει ή κατεβάζεις ένα πρόγραμμα που μπλοκάρει τα popup.Αν πρόκειται για απλά μυνήματα που παραπέμπυν στο να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα γιατι είναι μολυσμένο το pc σου τότε είσαι σε άλλη περιπτωση , εχεις μολυνθεί απο adaware kai spyware οπότε θες 2-3 εργαλεία όπως αυτο που πρότειναι ο τρελογιατρός πιο πάνω και ένα καλό antivirus για να καθαρίσει απο τα προγράμματα αυτα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Μάρτιος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Mπορει και καποιο trojan η dialler.Spyware Doctor,δεν ειναι free και δεν θα στα βγαλει αλλα θα σου πει τι υπαρχει στο PC σου.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nozomi Μάρτιος 31, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Αν είναι για παράθυρα τοτε ενεργοποιείς τον popup blocker τoy IE ισως φτιάξει ή κατεβάζεις ένα πρόγραμμα που μπλοκάρει τα popup.Παράθυρα είναι.Θα προσπαθήσω με τα εργαλεία που λέτε και θα σας αναφέρω αποτελέσματα.Σας ευχαριστώ όλους dudes ...:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nozomi Μάρτιος 31, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Τελικώς το πρόβλημα ελύθη με το Pop-up Blocker 6.0.6.To Spyware doctor παρότι όντως ανέγνωσε το πρόβλημα δεν μπόρεσε να το λύσει δραστικώς.Δυστυχώς οδηγούμαστε όλοι αργά ή γρήγορα στην λύση του Internet PC.Γειώνει αφάνταστα το Διαδίκτυο τα μηχανάκια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάρτιος 31, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Υπερβολές. Βάλε Opera και θα είσαι OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.