Jump to content

PC για games

pagourix

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με έχει πρήξει ο αδερφός να πάρει pc και το θέλει κατα κύριο λόγό για games..

τι λέτε για το παρακάτω?Επειδή έχω καιρό να φτιάξω pc θα ήθελα να μου πείτε γνώμες και προτάσεις πριν παραγγείλω...

1zeiprjkl8v6ptpv2pwe.jpg

Μια χαρα ειναι η ολη συνθεση.

Οπως συζηταμε ηδη και σε αλλο thread, αυτη τη στιγμη η επιλογη καρτας γραφικων γυρω στα 330-350€ ειναι ενδεχομενως η 3870X2.

Κατι αλλο που θα φροντιζα για ενα "games pc" ειναι δισκους σε raid0 διαταξη για καλυτερα loading times.:)

1ον: Θα προτεινα Asus P5E3 (δηλαδη σαν τη δικια δου αλλα DDR3 και στα ιδια χρηματα)

2ον: Ram κατι σχετικα φτηνο π.χ. OCZ OCZ3G13332GK 2GB (2X1GB) PC3-10666 GOLD EDITION DUAL CHANNEL KIT

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555255 (+80 ευρω)

3ον: Vga: ASUS EAH3870/HTDI 512MB PCI-E RETAIL

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513323 (-140 ευρω)

πιστευω οτι θα εισαι υπερκαλυμενος για παιχνιδια (αν δεν εισαι παντα υπαρχει και η λυση του crossfire και θα εισαι στον αρχικο προυπολογισμο σου)

4ον: cpu θα μπορουσες να παρεις τον μικροτερο της σειρας Ε8200 και να τον clockαρεις (-85 ευρω)

5ον: μην προτιμισεις κουτι με ενσωματωμενους ανεμιστηρες εκτος και αν συνδεονται στις υποδοχες της μητρικης και μπορεις αργοτερα αν δεν σε καλυπτουν να τους αλλαξεις (εγω εχω προβλημα σε αυτον τον τομεα= bad airflow)

6ον: εισαι σιγουρος για το λειτουργικο??? (-115 ευρω)

Φυσικα αυτα που σου προτεινα δεν ειναι τα κορυφαια στο ειδος τους, αλλα προσπαθησα να προσθεσω και τον οικονομικο παραγοντα μια και το θες κατα κυριο λογο για παιχνιδια. Ελπιζω να βοηθησα και να μη σε μπερδεψα παραπανω...

Η συγκεκριμενη ειναι 1333. Προτεινα μια σχετικα φτηνη για να κανει την δουλεια του και οταν πεσουν οι τιμες τους και ανεβουν οι αποδοσεις παιρνει κατι καλο. Ουτως ή αλλως η ΜΟΒΟ σηκωνει και 1600. Απλα τωρα ειναι πολυ ακριβες οι 1600αρες. Σκεψου το κι ετσι: αν παρει τωρα ddr2 και αργοτερα θελει να παει σε ddr3 θα πληρωσει αρκετα παραπανω χρηματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.