Jump to content

9800 GX2 1GB ή HD3870X2 1GB

nektariosgrigo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι λίγο μπλεγμένος θέλω να βάλω καινούργια κάρτα

αλλα πια?????

έχουν περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά.

αλλα nvidia 500ευρώ και ati 390

Χαρακτηριστικα

ati:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1075578

kai 9800

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1097814

στα 3d mark λένε ότι παίζει καλύτερα nvidia..............

καμια ιδέα?????????:033:

To 3dmark δεν ειναι το ιδανικό μέτρο σύκρισης. Εκτος αν σε ενδιαφέρουν μονο τα benches και οχι η πραγματική αποδοση.

Για διαφορά 110ευρώ ...καλύτερα την ΑΤΙ.

Αν εχεις (και) λινουξ...nvidia δαγκωτό.

Welcome στο forum!

Παρε την ατι για διαφορα χρηματων.

Ο Μανωλης θελει να πει οτι αν εχεις σκοπο να βαλεις linux ισως αργοτερα ,η nvidia εχει πολλη καλυτερη υποστηριξη.

Πες μας κι αλλα στοιχεια αναβαθμιζεις συχνα?Τι λειτουργικο χρησιμοποιεις?Δωσε μας κι αλλες πληροφοριες.

3870Χ2 αλλά οχι απο πλαίσιο γιατί είναι ακριβή..η τιμή της έχει πέσει στα 315€ περίπου.

http://www.skroutz.gr/c/55/vga.html?keyphrase=3870+x2

Σωστα!! οποτε η διαφορα ειναι κοντα στα 180 ευρω και γλυτωνεις πανω απο το 1/3 των χρηματων σου για 2 καρτες που ειναι πανω κατω στις ιδιες αποδοσεις.

Εγω την ατι θα αγοραζα την δεδομενη στιγμη :001:

και από μένα την ΑΤΙ,, νομίζω ότι είναι πεταμένα χρήματα η αγορά της nvidia.

Eμενα παλι μου αρεσουν οι λυσεις με μια GPU χαμενα λεφτα ειναι οι X2 καρτες.
Δηλαδή....; Αυτή τη στιγμή, σε τί θα πήγαινες; Αν σήμερα ή μέσα στο επόμενο 15ήμερο έπρεπε να πάρεις μιά κάρτα, τί θα έπαιρνες;
Αν ειχαμε καταφερει να την κανουμε να δουλεψει (την 3870x2) θα σας λεγαμε και εντυπωσεις....χαχαχα ξερει ο Τακης........
Γιατί; Τί έγινε; Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο αυτή η κάρτα για να παίξει;

Οχι απλος του Τακη του καηκε το board και μενα δεν παιζει το cd της καρτας και οι drivers απο το net δεν φαινεται να παιζουν σωστα μονοι τους(τελικα ειχε δικιο ο Jim).

Σημερα που μου εδωσε το cd ο Τακης ελπιζω να την κανω να παιξει.

Και να ηταν μονο το board...

To PSU πεθανε και εχω μεινει χωρις το κεντρικο μου pc εδω και πολλες μερες.

Τολη αυριο παω γι' αυτο, οποτε ετοιμασου να δοκιμασουμε και quad crossfire με ρην δικια μου και την δικια σου καρτα γραφικων.

@apotsi: Τολη αν δεις την υπογραφη μου, το workstation αλλαξε σχεδον ολο 9mobo,ram,vga και τροφοδοτικο συντομα). Τετοιο πραμα δεν μου εχει ξανατυχει...:)

Και να ηταν μονο το board...

To PSU πεθανε και εχω μεινει χωρις το κεντρικο μου pc εδω και πολλες μερες.

Τολη αυριο παω γι' αυτο, οποτε ετοιμασου να δοκιμασουμε και quad crossfire με ρην δικια μου και την δικια σου καρτα γραφικων.

@apotsi: Τολη αν δεις την υπογραφη μου, το workstation αλλαξε σχεδον ολο 9mobo,ram,vga και τροφοδοτικο συντομα). Τετοιο πραμα δεν μου εχει ξανατυχει...:)

Μονο 750? Εχει 8αρι για το pciex?Εγω κοιταζα να παρω κανα 850.......

Εαν έχεις οθόνη 22" και άνω τότε πάρε ATI.

Εαν έχεις 24" έφυγες για NVIDIA

Εαν έχεις κάτι λιγότερο από αυτά οι κάρτες αυτές κρίνονται υπερβολικές.Πάρε μία 8800 GT ή GTS 512 και τελείωσες.

Μονο 750? Εχει 8αρι για το pciex?Εγω κοιταζα να παρω κανα 850.......

Έχει 2 Τολη.

Οπως ειπε και ο Γιωργος ειναι certified και εχει και 5 χρονια εγγυηση.

Αυριο το απογευμα εκτος απροοπτου το χτυπαω μπας και δω ξανα το pc μου ζωντανο!!!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.