Jump to content

q6600-->e8400 ή 8500

pnsdls

Recommended Posts

κοίταξε 24/7 πάνω από 4.2 ο e8500 δεν νομίζω να γίνεται να πάει με αέρα φυσικά

και ποσο μάλλον με το striker που έχω εγώ

όσον αφορά τι κάρτα γραφικών είχα 2 x 8800gt αλλα τις έσπρωξα γιατί περιμένουμε το gt200 kai θελουμε ενα :032: τερατακι....

τέλος το ότι κάποιος είναι γκάμερ δεν σημαίνει ότι δεν θέλει υπολογιστική ισχύ:098: για αλλα πραγματα

τέλος το ότι κάποιος είναι γκάμερ δεν σημαίνει ότι δεν θέλει υπολογιστική ισχύ:098: για αλλα πραγματα

Για ποια ακριβώς δεν σε κάλυπτε σε υπολογιστική ισχύ ο quad ?????

Καλά με τέτοιο μηχάνημα και του έχεις φορέσει 8400 gs?Εαν θες για παιχνίδια και σε καίει να δώσεις λεφτά πήγαινε πάρε μία 8800 GT ή ακόμα καλύτερα GTS 512.

Θα βρεις την υγειά σου!

Για ποια ακριβώς δεν σε κάλυπτε σε υπολογιστική ισχύ ο quad ?????

για να ανοιγει το word πιο γρηγορα.....:110: :082: :110:

δεν το θελω για καποιο σγκεκριμενο σκοπο για everyday applications

ειναι οπως οταν παιρνεις ferrari εννοειται οτι δεν το χρησιμοποιεις συνεχεια το μοτερ αλλα οταν το θες η δυναμη του ειναι εκει.....τι ειπα παλι.......:dance2:

δεν έχω να τεκμηριώσω κάτι άλλο.....:087:

το σχεδιάγραμμα για τους nehalem είναι τέλος του 2008 για τα high end chips

και αρχές του 2009 για τα mainstream chips google it...

και θα πω το εξής απλό ο q6600 με αέρα άντε να πάει στα 3.6 για 24/7

ο e8500 πάει στα 4.2 και είναι απλά πιο γρήγορος ακόμα και σε applications που τραβάνε και τους 4 πυρήνες

ο e8500 πάει στα 4.2 και είναι απλά πιο γρήγορος ακόμα και σε applications που τραβάνε και τους 4 πυρήνες

Αυτό που λές δεν ισχύει φίλε μου. Σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν 4 πυρήνες, και ένας Phenom Χ3 στα 2.8-3G κοντράρει έναν 8ΧΧΧ στα 4G. Ειδικά αν βάλεις και ΧP-Vista 64.

Εγω με την καθυστερημενη 680i και με Q6600 δεν μπορουσα να κανω και πολλα, εβαλα Ε8400 και βρηκα την υγεια μου, παει στα 4 με αερα ανετα και ειναι πιο αποδοτικος στα παιχνιδια.

http://www.guru3d.com/article/cpu-scaling-in-games-with-quad-core-processors/

:)

με την σύνθεση της υπογραφής σου ......2gtx sli 16X

είδες διαφορά στα απόδοσης στα παιχνίδια ???????????? λόγο επεξεργαστή ???

σε τι μόνιτορ βλέπεις ?????

εδω

http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=39690

υπαρχει ενα συγκριτικό του 8400@4.2 vs q6600@3.4 αν θυμάμαι καλά σε gaming.. διαβασε το λίγο pnsdls και reptile64.. θα ηταν ενδιαφέρον να μας πειτε τι διαφορά είδατε...αν εχετε κρατήσει φυσικά αποτελέσματα.

Βασίλη, μάλλον τα παιδιά πήραν πρώτα κομμάτια quad που δεν πήγαιναν μία.Επίσεις ο Reptile64 με την 680 δεν πιστεύω αν κατάφερε να τον πάει πάνω από 3.5 24/7.Εσύ π.χ που τον έχεις στα 3.9 με αέρα είσαι από τους τυχερούς, αφού πήρες από τα τελευταία κομμάτια.Για τις εφαρμογές ίσως και να είδαν κάποια διαφορά αφού από τα 3.4 με τα 4 του 8χ00 ίσως έκαναν την διαφορά.Αλλά ειδικά στα παιχνίδια με την καμιά να είδαν διαφορά, εκτός και αν παίζουν στα 800χ600 ή 1024χ768.0κ ένας καλός υψηλά χρονισμένος επεξεργαστής δίνει μερικά fps σε συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά όχι και να βλέπεις και διαφορά σε σύστημα με sli.To μέλλον πάντως θάβει τους dual, αφού τα games πλέον θα ξεκουράζουν τις κάρτες γραφικών, δίνοντας δουλεία στους cores του επεξεργαστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.