christos g Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2008 Γεια χαρα σε ολους.Εχω ενα δωματιο γυρω στα 10μ^2 και λεω να αγορασω ηχεια που να ακουω σε μεσαιες συχνοτητες κρυσταλλινα και στις ψηλες πολυ καθαρα χωρις να μπουκωνουν τα ηχεια.η μουσικη που ακουω ειναι κυριως rock,metal και instrumental τυπου jean michel jarre.το κοστος που χρειαζεται να δαπανησω παρακαλω οποιος εχει την καλοσυνη να απαντησει ειναι μερος της ερωτησης μου για το ποιο πρεπει κατα την γνωμη του να ειναι!εγω δινω μεχρι 120-130 αλλα αν πιστευετε οτι δεν αξιζει να δωσω τοσα για οποιοδηποτε λογο προτεινετε.η καρτα ηχου δεν υπαρχει στα στοιχεια του υπολογιστη μου και συμπεραινω οτι μαλλον περιλαμβανεται καπου αλλου.INTEL CORE 2DUO E6400 2.13GHZKINGSTON KVR667 D2N5/1GB PC5300SEAGATE BARRACUDA 250GB SATA 2THERLMALTAKE W0061 TR2 POWER 420WGAIWARD BLISS 7600GS 256MBGIGABYTE GA-965P-DS3Υ.Γ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ POST.η μητρικη περιλαμβανει καρτα ηχου:Realtek ALC883 8-Channel Audio Codec, High Definition Audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάρτιος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977637&product=983195 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Μάρτιος 26, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2008 Aυτα τι λενε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malmsteenjl Μάρτιος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV20-main.html Για αγορά http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=2_21_2105&products_id=5052 Επίσης Στην ποιότητα βοηθάει ή αποφυγή mp3 και άλλων συμπιεσμένων Format (όχι πάντα σε ακουστό επίπεδο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos g Μάρτιος 27, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 ευχαριστω πολυ για τισ προτασεις σας.απο οτι ειδα σε κανενα απο τα ηχεια που μου προτεινετε δεν υπαρχει ξεχωριστο woofer.εχω ακουσει οτι καλα ηχεια ειναι τα z-2300 της logitech και σε κατι πιο φθηνο αλλα ποιοτικο τα z-4e.ποια η γνωμη σας?υπαρχει κατι καλο σε altec lanshing?ισχυει οτι τα logitech ειναι κορυφη η ειναι απλα μυθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duncan11442169203 Μάρτιος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Μια καλή λύση είναι τα Ζ-4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Μάρτιος 27, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 ευχαριστω πολυ για τισ προτασεις σας.απο οτι ειδα σε κανενα απο τα ηχεια που μου προτεινετε δεν υπαρχει ξεχωριστο woofer.εχω ακουσει οτι καλα ηχεια ειναι τα z-2300 της logitech και σε κατι πιο φθηνο αλλα ποιοτικο τα z-4e.ποια η γνωμη σας?υπαρχει κατι καλο σε altec lanshing?ισχυει οτι τα logitech ειναι κορυφη η ειναι απλα μυθος?Για εμενα προσωπικά ισχύει...Το κορυφή είναι σχετικό βεβαια γιατί άμα πας να τα συγκρίνεις με τα B&O νομίζω ότι θα είναι ατυχες η συγκρίσει διότι είναι μάρκα που ξεφεύγει κατά ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ και άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην ελλάδα..Από εκεί και περα για μάρκες βατες και γνωστες στο ευρυ κοινό όπως Creative,Altec k.l.p πιστεύω ότι η Logitech είναι η καλυτερα και με διαφορα μάλιστα..(έχω ακούσει και creative gigaworks έχω ακούσει αλλα creative όπως και altec)Θα σου πρότεινα λοιπόν να πας στα Z-4 από όσο έχω ακούσει είναι εκπληκτικά ηχεία για τα λεφτά τους..Εγώ με Logitech z-5500 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...Τα συμπεράσματα δικά σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Μάρτιος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 Έχοντας διαβάσει μόνο στο net πολλοί λένε ότι τα altec γενικά βγάζουν πιο ποιοτικό ήχο. Εγώ έχω τα 2300 τα logitech και απλώς τα σπάνε από κάθε άποψη. Τα Z-4 επίσης έχω δει ότι είναι πολύ καλά και γενικά έχω δει να παίζει πάρα πολύ logitech. Τώρα εσύ διαλέγεις και το google είναι ο σύμμαχος σου σε κάθε απορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Μάρτιος 27, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 και εγω logitech θα σου ελεγα.εχω ακουσει αρκετα ηχεια και διαφορων μαρκων για τον υπολογιστη αλλα μονο τα logitech μου αρεσαν..απο εκει και περα δικια σου επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Μάρτιος 27, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 M-Audio θα πω.. (Φεύγουν λίγο σε τιμή συγκριτικά - με βάση την τιμή θα σου έλεγα να επιλέξεις - αν έχεις να δώσεις καλύτερα αυτά). Και τα Klipsch αξεπέραστα απ'ό,τι ακούω..Ακού την τσέπη σου λέω γω.Ως προς την κάρτα ήχου: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977761&product=1037218Όπως ήδη πολλοί έχουν συστήσει σε αντίστοιχα threads - να σου πω την αλήθεια ψήνομαι και γω για μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos g Μάρτιος 27, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 ρεπαιδια επειδηεχ μπερδευτει με οσα ακουω εντοςκαι εκτος post,καιεπειδη ενα φιλαρακι που αχολειται με επεισε να δωσω κατι παραπανω. altec 5021 (2.1) η logitech z-2300?ποια η νωμη σας?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Μάρτιος 27, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2008 ρεπαιδια επειδηεχ μπερδευτει με οσα ακουω εντοςκαι εκτος post,καιεπειδη ενα φιλαρακι που αχολειται με επεισε να δωσω κατι παραπανω. altec 5021 (2.1) η logitech z-2300?ποια η νωμη σας?ευχαριστω.Χωρίς δεύτερη σκέψη Logitech.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.