Jump to content

Μετακινηση/επανατοποθετηση soundcard=No soundcard

asker

Recommended Posts

Θελοντας να δοκιμασω την onboard καρτα ηχου, αφαιρεσα την pci (Αudigy 2 ZS). Kατοπιν την ξαναεβαλα και απεν/σα απ τα bios την onboard.

Αλλα, οπως μου εχει ξαναγινει σ αυτη τη περιπτωση, δε φαινεται, ειναι σα να μην υπαρχει. Ξαναπερασα καποιους drivers της μητρικης (Αudio Controller, pci, 1394, Promise FastTrack378) που μου ζητουσε οποτε εφυγαν και οι σχετικες ειδοποιησεις, ωστοσο εξακολουθει να μην αναγνωριζεται καποια καρτα ηχου.

Ξερω ποια ειναι η λυση, να μετακινησω τη καρτα(βγαλε-βαλε) επειδη ομως βαριεμαι παλι να ανοιγω το κουτι, υπαρχει καποια αλλη λυση?

Ποια onboard παιδι μου? Αφου ειπα οτι την απενεργοποιησα απ τα bios.

Απo Control Panel-Sound and Audio devices: No Audio Device

και φυσικα δεν εχω ηχο.

Δεν υπαρχουν κιτρινα θαυμαστικα, αυτα οπως ειπα τα κανονισα.

GoldenApe το ιδιο επαθα εγω σε υπολογιστη φιλου οταν του αλλαξα την creative. Η μητρικη ηταν ασους. Τι και αν παιρνουσα ξανα οδηγους τιποτα. Μεχρι που αγανακτησα και την εβαλα ξανα στην αρχικη pci. Στο νετ βρηκα και αλλα ατομα με το ιδιο προβλημα.

Ναι, Asus ειναι η μητρικη.

Μου εχει ξανασυμβει κι αλλες φορες, θα λυθει το θεμα αν τη βγαλω-βαλω, μετα θα μου ζητησει τους drivers να (ξανα)βαλω, το θεμα ειναι αν μπορω να γλυτωσω αυτη τη διαδικασια γιατι μολις εκλεισα το κουτι και βαριεμαι να το ξανανοιγω.

Ναι, Asus ειναι η μητρικη.

Μου εχει ξανασυμβει κι αλλες φορες, θα λυθει το θεμα αν τη βγαλω-βαλω, μετα θα μου ζητησει τους drivers να (ξανα)βαλω, το θεμα ειναι αν μπορω να γλυτωσω αυτη τη διαδικασια γιατι μολις εκλεισα το κουτι και βαριεμαι να το ξανανοιγω.

Όχι πρέπει να τη βγάλεις και να τη ξαναβάλεις. Αν δε κάνει ηλεκτρική επαφή για κάποιο λόγο δε πρόκειται να τη δει αν δε τη ξαναβγάλεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.