Jump to content

Κολλημα σκληρού

kosmasgr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά. διαθέτω ενα WD250gb YS2500 Raid Edition.Καινούριος :) Οταν κάνω κλήση και βάζω το κινητό μου δίπλα στο κουτί κολλάει ο υπολογιστής. Νεκρώνει το Mouse και μόνο restart μπορώ να κάνω. Είναι λογικό να επηρεάζεται απο την ακτινοβολία ο σκληρός δίσκος ή κάποια άλλη συσκευή ? Το κινητό μου είναι Κ550i με SAR 1,25 :022:

Την πρώτη φορά το ακούμπησα στο κουτί οπότε μιλάμε για 3 εκατοστά και τις άλλες φορές στα 20 εκατοστά. Θεωρώ δεδομένο πως ο υπολογιστής κολάει λογω ακτινοβολίας κινητού καθώς μόνο τότε γίνεται :) Απλά προσπαθώ να βρώ ποια συσκευή επηρεάζεται. Η μόνη λογική εξήγηση ειναι ο σκληρός καθόσον λειτουργεί μαγνητικά :)

Υποθέτω πως αν επηρέαζε τον σκληρό τότε θα είχες απώλεια δεδομένων. Το να κολλήσει ο σκληρός δεν νομίζω πως θα είχε το αποτέλεσμα που περιγράφεις. Τουλάχιστον όχι στα καλά καθούμενα και όταν δεν προσπαθείς να προσπελάσεις δεδομένα από τον σκληρό.

Ε τότε τι μπορεί να παίζει ? Μα για να κολλήσει ο υπολογιστής σε κατάσταση Idle η ο σκληρός θα φταίει ή cpu :) Λογικά κάποιο κύκλωμα θα επηρεάζεται :) Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα σε hardware. Οπότε μοναδική λύση θα ήταν να θωρακίσω το κουτι με κανα μεταλικό πλέγμα :) ΗΑΗΑΑΗΑΗ. Το θέμα είναι καθαρά φυσική. Οπου υπάρχει μαγνητισμός υπάρχει και ηλεκτρισμός = κύκλωματα :)

Οπότε μοναδική λύση θα ήταν να θωρακίσω το κουτι με κανα μεταλικό πλέγμα :) ΗΑΗΑΑΗΑΗ.

Σιγά μην το βάλεις και σε κλωβό Faraday..:040:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.