udt71 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2008 Καλησπέρα στο Forum.Αγόρασα μια Canon Ixus 960 IS και έχω το εξής πρόβλημα.Στο AUTO ρυθμίζω την ανάλυση που θα τραβάει φωτογραφίες στο L(Ανάλυση 4000 Χ 3000).Αντίστοιχα στην θέση ΜANUAL ρυθμίζω την ανάλυση στο Μ3 (Ανάλυση 1600 Χ 1200).Όταν γυρίζω την μηχανή στην θέση AUTO βλέπω ότι η ανάλυση έχει αλάξει σε Μ3 ενώ θα έπρεπε να παραμείνει σε L.Έχω άλλες δύο μικρές, την Ixus 700 και Ixus 750 οι οποίες δουλεύουν κανονικά σε διαφορετικές αναλύσεις σε AUTO και MANUAL MODE.Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται;Έχει πρόβλημα η μηχανή;Αν έχει κάποιος την μηχανή ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ.
bambis Μάρτιος 27, 2008 #2 Μάρτιος 27, 2008 Εγω εχω την Canon A710IS αν βαλω αλλο στο Manual και αλλο στο Autoδουλευει μια χαρα και μενουν οι αναλυσεις.Αυτο που δεν δουλευει ανεξαρτητα ειναι το Manual με το Program (P).Οτι βαλω στο manual μπαινει κ στο program.
cabrinha Μάρτιος 28, 2008 #3 Μάρτιος 28, 2008 Mαλλον χαρακτηριστικο της μηχανης ειναι. Στην δικη μου canon σε αυτοματο κρατα παντα σταθερη τη ρυθμιση. Σε ολα τα μη αυτοματα (με εξαιρεση το εξειδικευμενο που εχει δικη του) κρατα αλλη ρυθμιση και τελος σε ολα τα προγραμματα σκηνων εχει και εκει την ιδια ρυθμιση. Συνολο αποθηκευει 4 διαφορετικες ρυθμισεις, μια για καθε ομαδα απο τις παρακατω.1)Αυτοματο2)Προτ.ταχυτητας κλειστρουΠροτ.ταχυτητας διαφραγματοςΧειροκινητο3)Εξειδικευμενη4)ΠορτρετοΝυχτερινη σκηνηΤοπιο
udt71 Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #4 Σεπτέμβριος 18, 2008 Δυστυχώς μετά από ψάξιμο και δοκιμές όλες οι καινούργιες canon με DIGIC III επεξεργαστή έχουν αυτό το πρόβλημα.Η canon την έκανε την μα@ακια της.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.