Εvo8-By-m-diox Μάρτιος 29, 2008 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2008 Συμφωνώ με τον GoldenApe που λέει ότι "Δεν εχει σημασια η ηλικια καποιου, ειτε εισαι 15 ειτε 35 ή 55", εξάλλου ο σεβασμός κερδίζεται, δεν αποδίδεται (πέστε το αυτό στο μέσο νεοέλληνα 50άρη ή 60άρη και θα σας κατασπαράξει).Επίσης συμφωνώ με αυτό που λέει ο Evo "ένας 15χρόνος θα δεχτεί πιο πολλά θα ακούσει κλπ ένας 60ρης πχ ότι και να του πεις έχει σχηματίσει άποψη χαρακτήρα". Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι ο 60άρης έχει συνηθίσει και έχει βολευτεί με την κοσμοθεωρία του και δεν ανέχεται οποιοδήποτε ρήγμα ή αμφισβήτηση, το παίρνει προσωπικά και σκούζει, κατά βάθος όμως τον πονάει να του μειώνουν κάτι το οποίο έχει διαμορφώσει με κόπο και χρόνο.Γι' αυτό και θεωρώ ως πιο επικίνδυνους (και ας είναι σιγανά ποτάμια) τους 60άρηδες παρά τον 20άρη που στο κάτω-κάτω μόνο να κερδίσει έχει όταν υιοθετεί απόψεις καλύτερες από τις δικές του (προσαρμογή στην πραγματικότητα, ευελιξία, βελτίωση, πρόοδος). Και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που είπε αρχικά ο GoldenApe ότι δεν έχει (και δεν πρέπει να έχει σε τέτοια θέματα) σημασία η ηλικία. Έτσι κλείνει ο κύκλος.Μα ακριβώς για αυτό το είπα...Για αυτό ακριβώς είπα ότι αλλιώς ειναι ενας 15,αλλιως ενας 36 και αλιλιως ενας 60 για κανένα άλλο λόγο..Και εγώ πιστεύω ότι η ηλικία δεν παίζει ρολο αλλα για αυτό τον παράγοντα και μονο έχει μια μικρή σχέση...Όσο μεγαλώνεις ίσια και πιο απόλυτος βάζεις παρωπίδες,εισαι πιο ισχυρογνώμων...Κατά τα αλλα η ηλικία δεν παίζει κανένα ρολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigfoot Απρίλιος 1, 2008 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Εχω τα Creative S750 της Gigaworks και την καρτα ήχου Aydigy 2 Zs Platinum...Πιστεύω ότι έχω κάνει την καλύτερη αγορά μου σε σχέση με τον ήχο...Το όλο σύστημα είναι πάνω απο 4 χρόνια εάν και τα ηχεία είχανε μια στάση λειτουργιας για κανα χρόνο λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων!!!/OFFTOPIC υπάρχει ένα πρόβλημα με τα ηχεία και το πίσω αριστερό δεν παίζει πάντα και έχουν αρχίσει και τα τριξίματα στο woofer...το θέμα έιναι ότι δεν ξέρω που να τα πάω για service (to woofer που έχει και τον ενισχυτή πάνω). /OFFTOPICΟπότε θεωρώ σημαντικό παράγοντα να υπάρχει και ένα service από πίσω που να υποστηρίζει ΠΛΗΡΩΣ!!!Δεν θέλω να τα αλλάξω αλλά τι θα προτείνατε σε κάτι παρόμοιo...και κάρτα και για ηχεία για HTPC. Το σκέφτομε για Creative αλλά μέτα τα τελεταία που ακοσα για την εν λόγο εταιρία μπήκα σε σκέψεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.