Jump to content

Gigabyte P35 DS4 ή ASUS P5K PREMIUM WIFI/AP

nikchris

Recommended Posts

Τι να πω ρε παιδιά?? Έχω μπερδευτεί τελείως.:confused:

Εδώ λέει http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/mcl/ultra-120-mcl.htm

οτι χρειάζεται να το αφαιρέσεις.

Εσύ dellman να φανταστώ πως έχεις εγκαταστήσει κάποια Thermalright χωρίς να το αφαιρέσεις, έτσι??

Tελικα η μητρικη ειχε προβλημα. Γνωστο cold boot issue που παθαινουν οι Gigabyte.

Την πηγα Πλαισιο, μου δωσαν αλλη αλλα δεν ξερω τι revision ειναι.

Μπορει καποιος που εχει την ιδια μητρικη να μου πει τι βλεπει στο cpu z στη νκαρτελα mainboard και τι revision εχει;

post-4408-1442175003,089_thumb.png

• 1 month later...

Λοιπόν σχετικά με την Asus p5k .. Την έχω και ήμουν απολυτα ευχαριστημένος .. μέχρι να αποφασίσω να βάλω 2η vga για crossfire και εφαγα την κρυάδα!!!

10δες προβλήματα εγκατάστασης και τελικά όταν κατάφερα και το έστησα το μηχάνημα .. πολύ χαμηλες επιδόσεις ..

Eνδεχομενως να φταινει και οι drivers της ATI....

Ενδεχομένως να μην παίζει κάτι τέτοιο γιατί τα κολλήματα ξεκίνησαν πριν καν την εγκατάσταση των drivers .. Στα vista ένα από τα προβλήματα ήταν οι drivers του chipset στα xp δεν μπορεσα ακόμα να βρω τι φταιει :022:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.