Jump to content

Gigabyte P35 DS4 ή ASUS P5K PREMIUM WIFI/AP

nikchris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειμαι μεταξυ των 2. Επεξεργαστης θα ειναι μαλλον ο 8200 ή ο 8400 της Intel.

Μεγιστο κριτηριο θα ειναι η σταθεροτητα/performance σε normal συχνοτητες και μετα το o/c.

Επισης θα κανω raid0 με 3 δισκους αλλα φανταζομαι δεν θα εχει διαφορα σε αυτες τις 2 αφου εχουν τον ιδιο controller.

To δευτερο θα επαιρνα σαν ευχαριστιμενος κατοχος μιας P5K Deluxe που ειναι το ιδιο πραγμα με την Premium και παιζει 24/7 σε 100% load απο τον Μαιο του 07.Παντως θα προτεινα και την Abit IP 35 Pro γιατι ειναι μια πολυ τιμια μητρικη για αυτα που προσφερει και σε πολυ καλη τιμη.

Η p5k premium τι διαφορες εχει απο την p5k-e;

Ειναι ιδιες και εχεις καποια εξτρα πραγματα μεσα στο κουτι;

H abit είναι καλή λύση ΑΛΛΑ δεν υπάρχει .... οπότε βάση τα κριτήρια σου +1 στην giga από εμένα

ΤΗΧ guys μετα 3-4 απανωτες asus λεω να κανω μια αλλαγη....

Απο την αλλη θεωρω ισαξιες τις μητρικες οποτε πραγματικα μπορει να παρω αυτη που εχει το πιο ωραιο κουτι :p

Επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου άπειρες Gigabyte πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την περίπτωσή σου.

Gigabyte και από εμένα.

εγω θα σου πω την Gigabyte P35 DS4 γιατι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!

Μου φαίνονται πιο αξιόπιστες η Asus, τόσα χρόνια ποτέ δεν με απογοητεύσαν οι μητρικές της. Asus και από μένα

Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις.

Εχω ηδη στα χερια μου μια GA P35 DS4 rev 2.1.

Θα σας πω την αποψη μου σε 2-3 μερες το αργοτερ που θα την στησω...

εγω θα σου προτεινα την Abit IP 35 Pro αλλα αν μπορεισ να σκασεις 250 ευρω τραβα παρε την asus p5e ws pro

Μα εχει ηδη διαλεξει ο ανθρωπος.....:063:

Να ρωτησω κατι ασχετο;

Με τρεις 320ρηδες της υπογραφης σε raid0 ποσα προβλεπεται να πιασω στο hd tach στο read με τον ich9r;

Ρε παιδιά επειδή σκέφτομαι και εγώ την P35 DS4. Μήπως ξέρει κανείς αν η rev2.1 έχει το σύστημα Crazy Cool της Gigabyte?? Γιατι ,αν το έχει, έχω δεί σε άλλα forum πως είναι δύσκολο να εγκαταστήσεις ψύχτρα με backplate.

Ααα... και ξέχασα. Καλως σας βρήκα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.