Jump to content

o/c guide p4

StraKou

Recommended Posts

Φίλε μου η γενική μέθοδος του overclocking είναι σχεδόν ίδια με όλους τους επεξεργαστές.Αν googlάρεις p4 overclocking guide θα βρείς αρκετά Links.Πάντως θα σου πρότεινα να διαβάσεις πρώτα τους όρους που δε γνωρίζει τί κάνουν στο bios σου και μετά μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε όποιο κομμάτι έχεις πρόβλημα..

έχω έναν pentium4 θέλω να βρω έναν overclocking guide...

Για να πουσαρεις τον επεξεργαστη θα πρεπει να γνωριζεις καλα την μητρικη σου.

Ποια μητρικη εχεις,εχει δυνατοτητες για overclocking,τι μνημες εχεις και ποσο μπορουν να ανεβουν?

Ψαξε να βρεις ενα link που να σου εξηγει τις ρυθμισεις του Bios που εχει η μητρικη σου και τι κανει καθε μια απο αυτες.

stealth

m/b έχω το intel865perl μνήμες 1gb 400mhz

Λυπαμαι φιλε μου αλλα με αυτην την μητρικη δεν μπορεις να κανεις πολλα.

Quote:

"Overclocking

In a word, no. Intel don't take kindly to their creations being fiddled with, and you wont find any overclocking options on this board. You do have a full range of memory timing options of course, and there is a burn in mode to up the FSB by 1, 2,3, and 4%. You wont find any voltage adjustments though, or even any FSB options, the board limits you to what the chip identifies itself as needing. If you want to overclock, look elsewhere."

http://archive.spodesabode.com/content/article/D865PERL/3

stealth

Λυπαμαι φιλε μου αλλα με αυτην την μητρικη δεν μπορεις να κανεις πολλα.

stealth

δηλαδή να μην ασχοληθώ με ο/c σε αυτό το σύστημα?:022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022:

τι σκ@τ@ KING είμαι???

δηλαδή να μην ασχοληθώ με ο/c σε αυτό το σύστημα?

Κοιτα αυτο το τεσσερα τα εκατο που σε αφηνει να τον ανεβασεις ειναι 112Mhz παραπανω και δεν θα δεις καμια διαφορα στην αποδοση.

Δοκιμασε τον δεν χανεις και τιποτα αλλα για overclocking χρειαζεσαι μια Asus P4C800 η P4P800 series μητρικη(εγω ψαχνω κατι μηνες για μια τετοια),με αυτην που εχεις τωρα απλα θα σου σπασουν τα νευρα.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.