Jump to content

Ποσες ωρες???

Bobi Rhoads

ποσες ωρες τη μερα ειστε στο pc σας?  

51 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

πανω απο 8ωρες μπροστα του

τρεχει 24 ωρες τη μερα (οπως και τα αλλα 2 μηχανηματα)

και τις 20/24 ωρες (αυτο τον καιρο) τρεχει memtest

το 24/7 pc τρεχει γυρο στις 8-9 ωρες games/εργασιες χαζολογιμα ...

Παραπάνω απο 5 ????????

ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ.

Αν μιλούσαμε για το μεσο όρο απο την ημέρα που γεννήθηκα ίσως...

Σημερα εχει μέρες που δεν κάθομαι καθόλου. (δηλαδή κανα 2ωρο).

Οταν ειναι καμια καλή εποχή τυπου M&M6 και gothik βαρούσα 24ωρα.

Νομίζω οτι η τελευταία φορά που 'έκλεισα' το PC (δηλαδή όχι έπεσε το ρεύμα ή έκανα reboot για κάποιο λόγο) πρέπει να ήταν κάποια στιγμή τον Οκτώβρη ή το Νοέμβρη. Γενικά απο τότε που μπήκε DSL (ενάμιση χρόνο περίπου) πρέπει να κλείνω το PC μια φορά στο τρίμηνο... :D :banging:

EDIT:

Α μιλάμε για μέσο όρο ορών... Dunno... 10 με 15? Αλλά όχι πάντα εντατικά.

Αρχική απάντηση από No Quarter

Νομίζω οτι η τελευταία φορά που 'έκλεισα' το PC (δηλαδή όχι έπεσε το ρεύμα ή έκανα reboot για κάποιο λόγο) πρέπει να ήταν κάποια στιγμή τον Οκτώβρη ή το Νοέμβρη. Γενικά απο τότε που μπήκε DSL (ενάμιση χρόνο περίπου) πρέπει να κλείνω το PC μια φορά στο τρίμηνο... :D :banging:

γιατί δε με πείθεις?

Ρε Σωτήρη σοβαρά. Δεν είπα οτι δεν κάνω restart αν κολλάει, αλλά δεν κάνω ποτέ shut down. Ακόμα και τα βράδια που δεν κατεβάζω τίποτα απλά το αφήνω ανοιχτό, πράγμα το οποίο δεν έιναι ιδιαίτερα καλό. ’σε που ο γενικός πέφτει τουλάχιστον μια φορά τη ημέρα :p

σε πιστεύω... πλάκα κάνω. βασικά εγώ πήρα ups γιατί δεν έπαιζε άλλο με τις διακοπές. πήρε κι ο τόλης να μην του πέφτει η pstn:p. τσίμπα κι εσύ ένα, στο προτείνω:) (67 έουρος)

πάντως εμένα πάνω από 3 βδομάδες uptime δεν έχει κάνει, μιλάμε για τραγική κατάσταση...

έχεις pm.

βαλα και εγώ πάνω απο 5 ώρες μια και προσοπικό record έχω 24 ώρες και κάτι ψιλά σε unreal στα εργαστήρια της σχολής (30 άτομα σύνολο παίζαμε unreal) τρομερή φάση.... (άσχετα που μετά τα μάτια μου είχαν γίνει κατακόκκινα..... :sick: :boxed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.