Jump to content

Προβλημα με λαπτοπ HP vista σε xp

alexandrosss

Recommended Posts

vista σε xp

Μολις ξεκινησα να κανω φορματ ενα λαπτοπ hp pavilion 6650ev και μου εβγαζε προβλημα στο ινσταλλ με το original cd δεν μπορουσε να το διαβασει και κατι τετοια, το προβλημα αυτο ξεπεραστηκε με ενα παλιο slipstream με ενσωματομενους drivers hp pavilion 5000 απο τετοιο ηταν. να μην τα πολυλογω τα εβαλα τα ΧΠ αλλα δεν βρισκω πουθενα drivers, Και οσο και αν ψαχνω απο της ετερειες px nvidia δεν μου δεχεται κανεναν και στο σαιτ τησ ΗΠ δεν εχει drivers για xp

δεν εχει drivers το λινκ μονο τα προγραμματα

προσεξε να δεις σε xp εχει μονο κατι λιγα αλλα πουθενα drivers Πανε σε βιστα και δες οτι ειναι γεματο drivers

δοκιμασα τους drivers τον βιστα σε χπ δεν ετρεχε κανενας

http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=16345 αλλο ενα για οθονη αμα το χρειαστει κανενας αλλος

δεν τα εχω δοκιμασει ακομα κατεβαζω

τωρα παμε chipset αυτο που δινει στο site της nvidia δεν μπαινει

ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σας

μαλλον χρειαζεται εχει συσκευες συστηματος που δεν ειναι εγκατεστημενες επισης το αλλο βασικο ο ηχος

ΥΓ ακομα κατεβαζω τους οδηγους οθονης

βρηκα οδηγους για καρτα ηχου, απο παρομοιο μοντελο το δοκιμαζω τωρα

82477945fv7.th.jpg

καρτα γραφικων ΟΚ

καρτα ηχου δεν βρηκε την συσκευη λεει

• 3 weeks later...

Δηλαδη τωρα σου δουλευουνε κανονικα ολες οι συσκευες με χπ?

Ρωταω γιατι εχω το 6670 ev και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τα αλλαξω και εγω.

Τα xp σου κανουν κανονικα update με εκεινο το cd???

Για να καταλαβω πρεπει να αγορασω κανουρια xp η μπορω να κανω την δουλεια μου και με καποιο παλιο cd?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.