schumifer Φεβρουάριος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ο δικός μου απλά βολεύεται σε οποιαδήποτε στάση χωράει στα πόδια της μητέρας μου.Δεν έχει σημασία αν ο μισός θα κρέμεται έξω από το κρεββάτι απλά να κοιμάται στα πόδια της (βοηθάνε τα κοτόπουλα και τα συκωτάκια που του δίνει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 εδώ είναι ψιλοαφηρημένη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Και εδώ ψιλοαλλοίθωρη!!! Θα βγάλω και τον χοντρούλη μου τον μεγάλο μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 14, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 αχαχαχαχχα γαμω την φατσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos αχαχαχαχχα γαμω την φατσα... ποζάρει η κούκλα μου σαν μοντελάκι!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 14, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ΛΙΩΣΙΜΟ! :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 14, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Βuzz off,i am busy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 14, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 χααχχααχαχχαχα γ@μω τα λουράκια του έχεις βάλει αχχαχαχααχχααχχααχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Φεβρουάριος 14, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Προσοχη,δαγκωνει.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Φεβρουάριος 14, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Κι αυτη εδω προσπαθει να με καλοπιασει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 15, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 zzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 15, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 οτι θυμαται χαιρεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 15, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 να στε καλά ρε παδιά.....έχω ξεραθεί στο γέλιο .....:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 15, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Και εδώ ψιλοαλλοίθωρη!!! Χα χα λες και μπήκε σε ξυλόσομπα! Θα στείλω και με την δικιά μου δεσποινίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 16, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Το μόνο πρόβλημα είναι η γούνα της. Είναι μακρύτριχη και κάνει κομπάκια. Βέβαια και εγω ο τεμπέλης δεν την χτενίζω. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο με μακρύτριχες; Όσοι έχεται θυληκές τις έχεται στυρώσει; Ζητάει γάτο απεγνωσμένα η καημένη αλλά δεν ξέρω τι να κάνω τα γατάκια μετά και δεν την βάζω Στην φωτό πίνει νερό απο το ποτήρι της. Έχει τρομερές σχέσεις με νερό. Το καλοκαιράκι πίνει και απο το λάστιχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 16, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Κάνει μπανάκι πριν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 16, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 πέσει να κοιμηθεί!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 16, 2005 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από nobig Το μόνο πρόβλημα είναι η γούνα της. Είναι μακρύτριχη και κάνει κομπάκια. Βέβαια και εγω ο τεμπέλης δεν την χτενίζω. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο με μακρύτριχες;Όσοι έχεται θυληκές τις έχεται στυρώσει; Ζητάει γάτο απεγνωσμένα η καημένη αλλά δεν ξέρω τι να κάνω τα γατάκια μετά και δεν την βάζωΣτην φωτό πίνει νερό απο το ποτήρι της. Έχει τρομερές σχέσεις με νερό. Το καλοκαιράκι πίνει και απο το λάστιχο. Λοιπόν ο χοντρούλης,κατά κόσμο sylvestro,είναι στειρωμένος από 8 μηνών...Αύριο το πρωί θα πάω και τη μικρούλα μου,κατά κόσμο barbie,για στείρωση...βασικός λόγος είναι πως τα σιαμ έχουν ιδιατερότητα στο σεξ...το κάνουν μέχρι θανάτου....Και κατά δεύτερο λόγο διότι τα ζωάκια τα θέλουμε να είναι προστατευμένα υγειή και σώα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Φεβρουάριος 19, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2005 Aυτα τα γατια δε μ'αφηνουν να κοιμηθω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 20, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 τα πιο ομορφα πλασματα του κοσμου !!!! Να και ο δικος μου ο ΑΛΕΚΟΣ !! ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.