beisnikos_spi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2008 Αγόρασα ένα Philips DVD Recorder και έχω μια απορία. Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει, ας απαντήσει.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάρτιος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Μα γιατι δεν λες την απορία σου βρε Νικο να το ψάξουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Μάρτιος 20, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Λοιπόν. Μετά από άπειρο ψάξιμο στα βιβλιαράκια του, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν γίνεται να κάνεις pause την εγγραφή και να την συνεχίσεις από εκεί που την σταμάτησες. Όπως κάναμε στο βίντεο με τις κασέτες. Αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος οπότε πόσταρα εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 αυτο γινεται και στα πιο απλα dvd recorder. αποκλειεται να μη γινεται και στο δικο σου.απλα πατας pause και μετα πατας ξανα το rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Μάρτιος 20, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 Λοιπόν. Αν πατήσω PAUSE την ώρα που γράφω, είναι σαν να κάνω STOP με αποτέλεσμα να κόβεται το εγραμμένο βίντεο και να ξεκινάει καινούριο. Αυτό δεν είναι επιθυμιτό επειδή στο DVD δημιουργούνται πολλά βίντεο αντί ενός με πολλά chapters. Κατάλαβες ε?(Το καλό είναι ότι γράφει απίστευτα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Μάρτιος 20, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 αυτο πρωτη φορα το ακουω! σε οσες μαρκες εχω δει, αν πατας pause απλα σταματαει προσωρινα. αλλιως τι νοημα εχει να εχει και stop και pause?μηπως μετα αντι για rec πρεπει να ξαναπατησεις pause ή play για να συνεχισει στο ιδιο title και να μην ανοιξει καινουργιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Μάρτιος 20, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 αυτο πρωτη φορα το ακουω! σε οσες μαρκες εχω δει, αν πατας pause απλα σταματαει προσωρινα. αλλιως τι νοημα εχει να εχει και stop και pause?μηπως μετα αντι για rec πρεπει να ξαναπατησεις pause ή play για να συνεχισει στο ιδιο title και να μην ανοιξει καινουργιο?Θα το δοκιμάσω και θα εναλέλθω. Μακάρι να έχεις δίκιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Μάρτιος 21, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Τίποτα.. Δεν γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.