mixpap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2008 ΚαλησπέραΈχω πάρει μια sony bravia 26” και θέλω να συνδέσω τα ηχεία μου που είναι τα creative Inspire T7900 με την τηλεόραση και συγχρόνως να είναι συνδεμένα και με το pc μου. Έχω για κάρτα ήχου την Sound Blaster X-Fi XtremeMusic… αν γίνεται πείτε μου τι χρειάζεται να πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάρτιος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 τί εισόδους-εξόδους έχει η tv ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambis Μάρτιος 19, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2008 Εχω κανει το ιδιο με την δικια μου τηλεοραση.Θα παρεις ενα καλωδιο που απο 2 rca (αρσενικα) βγαζει ενα jack 3.5mm και θα συνδεσεις στο audio out της τηλεορασης τα 2 rca και το jackστο Line-in της καρτας ηχου (λογικα υποδοχη χρωματος μπλε).Δες το καλωδιο εδώ.Βεβαια πρωτα να σιγουρευτεις οτι εχει τις εξοδους η τηλεοραση.Σε περιπτωση που δεν τις εχει θα παρεις ενα τετοιο καλωδιο κ θα συνδεσεις την υποδοχη της τηλεορασης που δειχνει κατιακουστικα με το Line-in της καρτας ηχου. Αυτο βεβαια απενεργοποιειτα ηχεια της τηλεορασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixpap Μάρτιος 20, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2008 τί εισόδους-εξόδους έχει η tv ???εχει το ηδιο καλοδιο με την οθονησε ευχαρηστο bambis θα το δοκημασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.