Jump to content

Bοήθεια!!!

alek333

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι σε απογνωση δεν ξέρω τι να κάνω. Το Pc μου τα έφτυσε δεν φορτώνει τα windows μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

Windows could not start because the following file is missing or corrupt:

\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM.

Βέβαια δεν είναι τοσο απλό γιατί είναι η τρίτη φορά που μου βγάζει πρόβλημα. Την πρώτη είχα μπλε οθόνη ύστερα από παγώματα και κολληματα διαφορα τελικα μάλλον έφταιγε η μια μνημη (με τη μια μονο λειτούργησε) οι μνήμες αλλάχτηκαν μετά format όλα καλά (ούτε ένα κολλημα ούτε ένα restart) μέχρι προχθές: Ξανά το παραπάνω μήνυμα με διαφορετικό file εκείνη την φορά ήταν το pci.sys. Προσπάθησα να κάνω repair δεν γινόταν τίποτα ξανά format. Λειτούργησε 1 μέρα σημερα το ανοίγω ελέγχω mail χαζεύω λιγο pctechnology κολλάει restart και μετά το μήνυμα... Δεν ξέρω τι μπορεί να φταιει σας παρακαλώ βοηθήστε έδωσα ένα κάρο λεφτα και πάνε χαμενα... το PC αποτελείται από:

Gigabyte GA-X38-DQ6

Intel core2 quad Q6600

Gigabyte 8800GT

4x1GB cellshock 800mhz

Western Digital 320gb SATA2

PSU Etasis 650W

Για οτι λεπτομέρειεσ σας χρειάζονται μπορώ να σας απαντησω. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

alek333 added 16 Minutes and 56 Seconds later...

Α και κάτι άλλο που θυμήθηκα. Μετά το προχθεσινό format τσέκαρα το σκληρο μου πρώτα με το checkdisk των windows και δεν μου έβγαλε τίποτα και ύστερα με ένα utility της Western Digital και μου βρήκε bad sectors. Nα φταίει ο σκληρος, να φταίνε ξανά οι μνήμες ή να φταίει η κ***ομητρική και μου τα κάανει όλα αυτά? Ένας φίλος μου που δουλευει με PCs και έχει δουλέψει αυτές τις μητρικές μου είπε ότι έβγαζαν συνέχεια σε όλους προβλήματα. Τι να πω να την flasharw και να δω πως θα πάει?

Το Pc μου τα έφτυσε δεν φορτώνει τα windows μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Windows could not start because the following file is missing or corrupt:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM.

Aυτο ειναι απο μνημες,εμενα μου το βγαζει σε ενα PC οταν απο το πολυ overclocking οι μνημες καταστρεφουν αρχεια.

Βγαλε τις δυο μνημες απο πανω και δοκιμασε με τις υπολοιπες,αν εχεις παλι το ιδιο προβλημα δοκιμασε μια μνημη την καθε φορα.

Καλο θα ηταν να τρεξεις ενα memtest86+ να δεις αν εχουν προβλημα οι μνημες.

Τωρα αν ειναι κτυπημενος και ο δισκος και σου βγαζει bad sectors μαλλον θελεις καινουργιο δισκο.

stealth

Ευχαριστώ stealth δικίμασα και μια μια τις μνήμες και ξανά τα ίδια... Μπορεί να φταίνε και οι μνήμες αλλά ρε γα***το αλλαγμένες καινούριες μνήμες και ξανά προβλήματα χωρίς o/c τι να πώ? Ναι ο δισκος μου έβγαλε bad sectors όπως είπα και πριν μετά το format με ένα πρόγραμμα που τον ήλεγξα της WD. Tι να πρωτοστείλω για αλλαγή το σκληρό τις μνήμες αστα να πάνε...

Καμια φορα οι μνημες βγαζουν λαθη οταν δεν εχουν αρκετο ρευμα και δεν ειναι σταθερες,δοκιμασε να τους δωσεις λιγο ρευμα παραπανω μηπως και διορθωθει η κατασταση,ακομη δοκιμασε να χαλαρωσεις λιγο τα timings.

stealth

stealth added 28 Minutes and 38 Seconds later...

Ολα αυτα πρεπει να τα δοκιμασεις σε καινουργια εγκατασταση η τουλαχιστον να βρεις τροπο να διορθωσεις το υπαρχον λειτουργικο.

Στο λειτουργικο υπαρχουν τωρα κατεστραμενα αρχεια που πρεπει με καποιο τροπο να αντικατασταθουν,μπορεις να βρεις τα κατεστραμενα αρχεια απο ενα αλλο PC με το ιδιο λειτουργικο η απο το net και να βρεις τροπο να τα περασεις μεσα(με ενα live CD linux ισως).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.