Jump to content

Aπο Χ2 4400+ --> που?

malmsteenjl

Recommended Posts

Mεγαλε! καπου σε ξερω εσενα με το αβαταρ στο adslgr.com δεν ησουν?

Μεταγραφη εκανες?

Αρα μου λες οτι χρειαζομαι ΕΝΑ και μόνο προγραμμα.

Μου λες και που ακριβως υπαρχει να το κατεβασω, για να μη κανω κανα λαθος?

ΕDIT Παρακαλω να μην διορθωνετε αυθαιρετα και απροειδοποιητα τα posts μου...

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Αρα μου λες οτι χρειαζομαι ΕΝΑ και μόνο προγραμμα.

Μου λες και που ακριβως υπαρχει να το κατεβασω, για να μη κανω κανα λαθος?

Αυτό κατεβάζεις :

http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/amdcpusetup.exe

Πηγή: http://www.amd.com/gb-uk/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html

@painkiller

αφου εχεις καιρο να ασχοληθεις με o/c

μπακαλιστικο

αλλα καλη αρχη για το o/c του pc

ειναι

πολλαπλασιαστη για cpu 10.5 (αν υπαρχει επιλογη) αλλιως 10Χ (παιζει να σου παιξει και με 11Χ, αναλογα το cpu)

αυξησε το vcore κατα 0.05 ή 0.1v

στις μνημες βαλε διαιρετη δηλαδη δηλωσε τες σαν ddr333(μην πειραξεις timmings και ρευμα)

Η/Τ 4Χ

fsb 248

δεν ειναι σιγουρο πως θα bootarei to pc

αμα μπουταρει και θες να μην ανεβεις και αλλο σιγα σιγα κατεβαζε το ρευμα του επεξεργαστη μεχρι το λιγοτερο δυνατο αλλα να ειναι και orthos stable

πιστευω πως αμα συνεχησεις τους πειραματισμους θα ανεβει κι αλλο

εγω ετσι το εχω τον τελευταιο καιρο για καθημερινη χρηση

cpu.jpg

mem-2.jpg

Και για όσους νομίζουν ότι αλλάζοντας επεξεργαστή τα παιχνίδια πάνε πιο γρήγορα ας διαβάσουν αυτό.

http://www.fudzilla.com/index.php?op...52&Ite mid=34

Πολύ ενδιαφέρον αλλά έως κάποια όρια. Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τα ίδια με έναν Celeron-shempron και μια καλλή κάρτα γραφικών σε σχέση με έναν Core duo -Amd x2 αντίστοιχα.

Πολύ ενδιαφέρον αλλά έως κάποια όρια. Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τα ίδια με έναν Celeron-shempron και μια καλλή κάρτα γραφικών σε σχέση με έναν Core duo -Amd x2 αντίστοιχα.

Πάντως τα όρια που λες είναι πολύ πλατιά.

Η διαφορά δεν είναι σημαντική, αρκεί να έχουν ίδιο αριθμό πυρήνων και μέχρι δύο. Από εκεί και πάνω η M$ με την Intel έδωσαν πολύ χρήμα σε δύο Πανεπιστήμια για έρευνα, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τους περισσότερους πυρήνες.

Αυτό σημαίνει ότι ας βάλεις και τετραπύρηνο ή οκταπύρηνο πάνω στη μητρική, δεν θα δεις καμιά διαφορά, γιατί δεν υποστηρίζονται οι πολλοί πυρήνες, ούτε θα υποστηριχθούν από παιχνίδια για κάμποσο καιρό.

Μέχρι δύο μπορούν να δουλέψουν αυτή τη στιγμή.

πολλαπλασιαστη για cpu 10.5 (αν υπαρχει επιλογη) αλλιως 10Χ (παιζει να σου παιξει και με 11Χ, αναλογα το cpu)

Καλο ειναι να μην μπαινουν x.5 πολλαπλασιαστες ΑΜD64,για λογους επιδοσεων.

@Painkiller Δεν ειπες παραπανω πληροφοριες που ρωτησα.

Δοκιμασε 10*260@1.375ν εως 1,45ν,αναλογα το κομματι.

DDR333 3-3-3-8 2T (αν ειναι σταθερο με το 1Τ ασε το),2.6 εως 2.8 ταση στις μνημες.

ΗΤΤ multi 4x η ΗΤΤ 800 freq (οτι απο τα 2 λεει η μητρικη σου,το ιδιο πραγμα ειναι)

PCI-E Asynch στα 100 η 101 mhz.

γιατι αυτο??
για λογους επιδοσεων.

FSB 250,10 Multi,Divider 1/1

(10X1)/1=10 Divider

250X10=2500 CPU speed

2500/10=250 Ram speed.

Τωρα,

FSB 250,10.5 Multi,Divider 1/1

(10.5x1)/1=10.5 Round up=11 Divider(Παντα κανεις στρογγυλοποιηση προς τα πανω)

250Χ10.5=2625 CPU speed

2625/11=238.63 Ram speed.

Μπορει να τρεχεις την CPU 125Mhz παραπανω αλλα το χανεις ισως και με το παραπανω απο τις μνημες που τρεχουν σε χαμηλοτερη ταχυτητα.

Μονο σε περιπτωση που δεν ανεβαινουν οι μνημες παιζεις με μισους πολλαπλασιαστες.

stealth

Mπορεις να μου πεις το στεπινγκ που γραφει το cpu πανω του και τι τσιπακια εχουν οι μνημες σου και τι default timings?
@Painkiller Δεν ειπες παραπανω πληροφοριες που ρωτησα.

Δοκιμασε 10*260@1.375ν εως 1,45ν,αναλογα το κομματι.

Παδιά σόρρυ που εξαφανίστηκα αλλα μου έχει τύχει κατι σοβαρό αυτες τις μέρες και τρέχω.

Θελώ επίσης να κάνω και ένα καλλό back up πριν αρχήσω να πειραματίζωμαι.

Οπότε εν συντομία θα έχετε νέα μου.

και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε-δείχνετε όλοι σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.