kikitsa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2008 Εδώ και ένα μήνα περίπου έκανα αναβάθμιση στο pc μου και έβαλα τον επεξεργαστή Ε8200 της Intel στα 2,66 με το απλό εργοστασιακό ανεμιστηράκι του. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ δεν "φορτώνω" πολύ το pc όταν είναι ανοικτό με πολλά και βαριά προγράμματα υπάρχουν πολλές φορές που παγώνουν όλα στο pc (φανταστείτε κάτι σαν screenshot!! ) και ακούγεται και ένας θόρυβος από τα ηχεία σαν τρίξιμο..(σαν τζζζζ!! :087: ) και ο μόνος τρόπος για να κλείσω το pc είναι από το κουμπί on/off...:022: Μετά από φορμάτ και άλλες προσπάθειες παρατήρησα ότι εκείνη τη στιγμή που γίνεται αυτό, αλλά και άλλες στιγμές που το pc κολλάει, το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή δεν λειτουργεί!! Και σκέφτομαι μήπως αυτό είναι η αιτία.. Please, αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ας μου πει.. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!!:055: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάρτιος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 Κικίτσα το ανεμιστηράκι έχει ένα καλώδιο τροφοδοσίας, σύνδεσέ το στη μητρική κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Μάρτιος 16, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 Σταματαει για ποση ωρα και μετα ξαναλειτουργει?Μπορεις να κοιταξεις τι θερμοκρασιες εχεις την ωρα που γινεται αυτο.Ενταξει υπαρχουν προγραμματα που μειωνουν τις στροφες απο το ανεμιστηρακι οταν το PC δεν κανει τιποτα(οπως το Cool & Quiet)αλλα να σταματαει τελειως πρωτη φορα το ακουω.Καλo θα ηταν να δοκιμαζες να δωσεις ρευμα απο εναν αλλο fan connector στο ανεμιστηρακι μηπως και αυτος εχει προβλημα η ακομη και μια αλλη ψυκτρα.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikitsa Μάρτιος 16, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 Λοιπόν, στο pc έχω το everest το οποίο μου βγάζει τις εξής θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή: motherboard-> 34 Temperature CPU#1/Core2 -> 49 Temperature CPU#1/Core1 -> 50 CPU -> 25 Δυστυχώς δεν έχω παρατηρήσει τις θερμοκρασίες που έχει την ώρα που σταματάει το ανεμιστηράκι.. Λοιπόν..τις περισσότερες φορές σταματάει και κολλάνε (παγώνουν σαν screenshot) τα πάντα και αναγκάζομαι να το κλείσω από το κουμπί γιατί μένει στάσιμο σε αυτή την κατάσταση.. Υπάρχουν κι άλλες φορές που σταματάει το ανεμιστηράκι και απλά κολλάει το pc αλλά μετά από λίγα λεπτά επανέρχεται... Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον..αν σκεφτείτε και κάτι άλλο πείτε μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Μάρτιος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 16, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2008 μάλλον η μητρική φταίει...το πρόγραμα της μητρικής πόσους βαθμούς σου δείχνει?από bios και bios update σκαμπάζεις τίποτα?κάνα γνωστό που να ξέρει πέντε πραγματάκια και να έρθει από εκεί έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliasKir Μάρτιος 30, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 από bios και bios update σκαμπάζεις τίποτα?κάνα γνωστό που να ξέρει πέντε πραγματάκια και να έρθει από εκεί έχεις?loooooooooool @ ισοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.