Jump to content

Q6600 και θερμοκρασιες

geoxl

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

¨Εχω φτιάξει ένα καινούριο desktop

screenshot 1

στο screenshot 2

βλέπετε τις θερμοκρασίες όταν το pc είναι ανοικτό χωρίς να κανει τίποτα.

Βάζοντας να μετατρέψω ταινία με το convertXdvd οι θεμοκρασίες στους πυρήνες κυμαίνονται μεταξύ 70 και 80 βαθμούς κελσίου.;¨Εχω την εντύπωση οτί είναι υψηλές.

Θα θελα τη γνώμη σας για το αν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και το τι θα προτείνατε να κάνω.

Δεν ξ'ερω σχεδόν τίποτα πανω σ΄αυτά και τώραέχω αρχίσει και ασχολούμαι.

Σημείωση1: η ψύκτρα είναι αυτή του επεξεργαστή.

Σημείωση2: Έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν μου ξέφυγε δώστε μου link.

post-6768-1442174990,1817_thumb.png

post-6768-1442174990,3276_thumb.jpg

Nαι ειναι καπως μεγαλες για default ταχυτητα εστω και με τη μαμα ψυκτρα.Κοιτα να δεις αν ειναι κουμπωμενα σωστα και τα 4 push pins που εχει.

Φιλε μου εχεις ενα υπεροχο "κομματι" Q6600 ο οποιος "κανονικα" θα επρεπε να ειναι "ψυχρωτερος" απο πολλων εδω μεσα ( και εμενα περιλαμβανω ) .....Σιγουρα λοιπον δεν υπαρχει σωστη επαφη της ψυκτρας στο επεξεργαστη ( θεωρωντας λογικα πως η "παστα" υπαρχει ακομα στην ψυκτρα ) ...οι θερμοκρασιες ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ......

Κοίταξα τις επαφές και φαίνεται κουμπομένη η ψύκτρα. Σήμερα θα βαλω σήμερα μια άλλη λίγο καλύτερη που έχω.

Αν δεν κάνει δουλεία θα ήθελα καμιά πρόταση για κάποια καινουρια.

Διαθέτω μέχρι 50ευρώ και ίσως στο μέλλον να κάνω και κάποιο μικρό overclock μεχρι 2.8 - 3.0Mh

Λοιπόν.

Άλλαξα την ψύκτρα με μια πιο παλιά της intel που είχα.

Παρατήρησα οτί η καινούρια έιχε το μισό πάχος απ' αυτό της παλιάς

(περικοπές στην intel)

και ιδού τα αποτελέσματα

Υ.Γ. : Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.

post-6768-1442174991,5326_thumb.png

Εγω με την Zalman 9700 Led και εχωντας κανει ενα "μικρο-τυπικο" OC ..... ειμαι στα idle επιπεδα τα δικα σου :( ......και κανω και Convert :)

Και παλι εχεις "θερμοκρασιες" ........οχι οπως πριν φυσικα.......

Σου παραθετω και μια φωτο μου σε κατασταση idle ........ :)

post-1921-1442174991,6126_thumb.jpg

post-1921-1442174991,7148_thumb.jpg

Προς το παρόν το αφήνω έτσι. Το καλοκαίρι μάλλον θα βάλω κι εγώ καινούρια ψύκτρα.

Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.