Jump to content

19-22" αλλά όχι ΤΝ!

fonzi

Recommended Posts

ΟΚ.

Αν αφήσω το δέκτη εκτός, ποιά οθόνη (όχι ΤΝ) καλή σε 19-22" προτείνετε;

Μάλλον τελικά 20" wide ψάχνω ή 19" με καλό πάνελ.

Αν έχετε να προτείνετε κάποια αξιοπρεπή θα με βοηθήσετε πολύ! Φοβάμαι πάντως μήπως το μέγεθος κουκίδας: 0,258mm στις 20" είναι πολύ μικρό. Είμαι λίγο στραβός...

Με τις αναλύσεις ξέρει κάποιος τι γίνεται; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιες οθόνες που εμφανίζονται κυρίως ως τηλεοράσεις με δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή, έχουν ανάλυση στις 23" 1366x768 και τιμή πάνω από 500 ευρώ, ενώ κάποιες οθόνες υπολογιστή στις 22" που έχουν ενσωματωμένο δέκτη και ανάλυση 1680x1050 κοστίζουν γύρω στα 350 ευρώ... (Τεχνολογία πανελ δεν πιστεύω να διαφέρει. Νομίζω όλες αυτές ΤΝ δεν είναι; )

Οι δεύτερες δεν θα έχουν καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό πρόγραμμα; Πως και είναι φθηνότερες; Τι είναι αυτό που τις κάνει να εντάσσονται σε μία από τις δύο κατηγορίες που προανέφερα;

Κοιτα ο καβγας ειναι η ποιοτητα εικονας και το refresh rate.Πηρα πριν καιρο μια lg 22' με tv πανω,στα 280 ευρω.Ειδα μια eizo 22' στα 500 φιλου μετα απο 90 λεπτα ταινιας καταλαβαινεις τη διαφορα...

Κοιτα ο καβγας ειναι η ποιοτητα εικονας και το refresh rate.Πηρα πριν καιρο μια lg 22' με tv πανω,στα 280 ευρω.Ειδα μια eizo 22' στα 500 φιλου μετα απο 90 λεπτα ταινιας καταλαβαινεις τη διαφορα...

Σαν τι δηλ ,χρωμα ,ξεκουραση για πε?Καλυτερη Ειzo?

Μηπως θυμασαι και αναλυσεις?

• 4 weeks later...
Υπάρχει κάποια οθόνη (κατά προτίμηση 22 wide) που να έχει καλό πάνελ; Εννοώ s-ips, s-pva, mva

Προτιμώ να έχει και δέκτη tv αν γίνεται...

Οχι πάνω από 300 ευρώ.

και Ferrari και τσαμπα δεν γινεται

Μονοδρομος EIZO S2231

Να πάρεις μία EIZO S1932.
Συμφωνώ απόλυτα.

Πολύ ωραία... να καταλάβω κατι...

1- κανει η EIZO S1932 για gaming;

2-Η διαφορά που ειδες ο slaughterer αφορά ΚΑΙ κινούμενη εικόνα; Για να είδατε ταινία προφανώς ναι...

Με ενδιαφέρει η αντίθεση...και το 4:3

ΔΕΝ με ενδιαφερει το TV τuner

Μια TFT 5ετίας σχεδον, αγορασμένη 450Ευρώ(τότε) στα 25-30ms έχω... οτιδήποτε, καλύτερο θα μου φανεί !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.