GAngel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2008 Παιδια έχω μια κάρτα creative audigy που τώρα τελευταία μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.Κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση ή εκκινώ τον υπολογιστή μου παρουσιάζει πρόβλημα κοινώς βγάζει (!) στην διαχείρηση υλικού.(α)Ως εδώ καλά; καλά!!!(β)Ελα μου που όταν βάζω τους drivers της κάρτας απο cd παίζει σωστά (ακούγεται ήχος δλδ) και μόλις κλείσω και ανοίξω τον Υ/Η πηγαίνει στην προηγούμενη κατάσταση.!!!!! (στην α δλδ).Τα φώτα σας και ας είναι και απο παλιά λάμπα της ΔΕΗ :-r Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάρτιος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Δοκιμασες να την κανεις uninstall τελείως απο τον device manager και μετά να την στήσεις?Επισης, μήπως έστησες κανένα πρόγραμμα τελευταία που μπλέκει τα πράγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάρτιος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Επισης, μήπως έστησες κανένα πρόγραμμα τελευταία που μπλέκει τα πράγματα?Φοβάμαι ότι αυτό είναι πολύ πιθανό και πολύ φοβάμαι ότι το format αναπόφευκτο εστί (τί γράφω!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Μάρτιος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Φοβάμαι ότι αυτό είναι πολύ πιθανό και πολύ φοβάμαι ότι το format αναπόφευκτο εστί (τί γράφω!!).δε το γυρνας στη ποιηση καλυτερα...(?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.