Jump to content

θερμοκρασια Sparkle 8800 gt CoolPipe. damn...

EliasKir

Recommended Posts

to rma δεν υφισταται

αφου δεν υπαρχει καποιο προβλημμα

+1

δες εδω

χωρις ανεμιστηρες στο κουτι εφτασε τους 109

με ανεμιστηρες το peak ηταν στους 85

Το κουτι φαινεται στην υπογραφη κι εχει δυο ανεμιστηρες μπροστα-πισω οι οποιοι ειναι της πλακας και το κακο ειναι οτι τα καλωδια τους ειναι μεσα στην πλεξουδα των καλωδιων του κουτιου και δεν συνδεονται στις υποδοχες της μητρικης.

Η καρτα εχει και κατι clipsακια κουμπωτα που συγκρατουν την πλακετα της ψυξης στην καρτα εκτος απο τις βιδες. Μπορει κανεις να μου πει πως βγαινουν αυτα τα πραγματα του διαβολου? 666

Μην την πειράξεις!

Βάλε έναν ανεμιστήρα από πάνω της αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα και θα δεις μεγάλη διαφορά.

Τελικα αγορασα το Zalmanακι... Ηταν λιγο παιδεμα να βγαλω την passive αλλα τελικα ταιριαζει και σε idle βλεπω τωρα 40 βαθμους ενω πριν 65! σε full load δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα φανταζομαι θα ειναι γυρω στους 70- 80 max. και ο θορυβος ειναι τελικα αμελητεος σε σχεση με τα ανεμιστηρια της case. τελικα η παθητικη ψυξη αξιζει μονο για κατεβαστηρια...

νομιζω υπαρχουν reviews με την ζαλμαν ψαξτο λιγο

πανω στην ψυκτρα αλλαζουν θεση τα μητακια που σφιγουν

αναλογα την καρτα εγω παντως στην προηγουμενη

καρτα μου 8600gts την ειχα βαλει κανονικα

οπως και στην τωρινη μου ατι 3850 χωρις προβλημα

Καλορίζικος, πάντως και με την passive δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα, δηλαδή το καλοκαίρι ουτέ σε idle δεν θα άντεχε με την fanless..

• 1 month later...
ταιριαζει το cooler που λες

Η Zalman? Το ξερω οτι ταιριαζει την εχω βαλει ηδη ρε συ. Μεχρι κι εγω ειχα ξεχασει αυτο το thread...:001:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.