Jump to content

100% Orthos Stable overclock!!!

dark22

Recommended Posts

ενδεικτικα,ο δικος μου Ε4300 μπορει να βγαζει ανετα 10-20 min orthos @3600,αλλα μετα στα games παντα κρασαρε..μαλλον παιζω βαρια παιχνιδια..:110:

ετσι για την ιστορια παντως και για να μας κανεις το χατιρι,αστον 5-6 ωρες,να εχουμε μια ενδειξη για το cpu,τι ορια εχει στο orthos,μιας και το συστηματακι που εστησες ειναι απιστευτο για τα λεφτα που ζηταει και θα ενδιαφερει αρκετους.ευγε!

@slaughterer

φεύγω από το σπίτι μου και πάω στην τουριστική περιοχή του νομού μέχρι το τέλος του καλοκαιριού... Χερσόνησο για όσους ξέρουν...

οπότε το pc μένει σπίτι και πιάνει σκόνη...

@sofos

5-6 ώρες δεν τον αφήνω γιατί βαριέμε... παλαιότερα τα έκανα αυτά μέχρι που ανακάλυψα ότι είναι άδικος κόπος...

τρεις και τέσσερις ώρες όρθος και στα παιχνίδια να σκάει στο δεκάλεπτο...

οπότε το αφήνω 10-20 λεπτά και μετά παιχνιδάκι...

για εμένα τουλάχιστον που η σταθερότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο,

αυτό είναι το καλύτερο τεστ...

@DidicolA

Δυδτυχώς δεν έχω άλλες μνήμες αλλά για ποιο λόγο να μην είναι σταθερός ο επεξεργαστής? αφού το τσίπσετ τις κοντρολάρει... το πολύ πολύ να θέλει ένα κλικ απάνω το ρεύμα...

πήγα για ύπνο και επί τη ευκαιρία είπα να το αφήσω να δω και εγώ τι θα κάνει...

ανέβασα και λίγο το ρευματάκι στα 1,45 για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα σκάσει, και τελικά έβγαλε ένα γεμάτο τετράωρο, παραπάνω δεν ξέρω αν βγάζει, γιατί ξύπνησα... αλλά αφού έβγαλε τα 10κ δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα...

untitled-11.jpg

και εγώ έτσι πιστεύω...

τρείς μέρες λειτουργεί σερί και δεν έχει βγάλει κιχ...

divx->dvd->divx, gaming, sefing και άλλα πολλά και δεν κουνάει...

οπότε πιστεύω ότι είναι βραχόσταυλος...

• 1 month later...

Ευγε dark22 .

100% κλοκ δεν ειναι ευκαταφρονητο..

Πηρα και εγώ τον Ε2160 κ πάει με αεράκι στα 3.3 θα ποσταρω το απογευμα ίσως ή αυριο..

Μια ερώτηση κ μια γνώμη στο σημειο αυτο..

Ερώτηση : Στο 1μ Ρi ο 2χ1024 cashe ιντελ ποσο βγάζει???

Γνώμη : Το ορθος (εγω βαζω πριμε λαστ εκδοση ) στο max stretch για το cpu δεν τσεκαρει μνημες ουτε vga ...

Το οτι κρασαρει το game αν δεν κρασαρει το cpu μετα απο 1 3ωρο τεστ στο orthos μάλλον σημαινει agrressive timings ram ή agressive fsb ram ή limited psu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.