manolis1442169134 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2008 Αν μπορεί κάπιοιος ας με βοηθήσει στο παρακάτω. Εχω τα Ζ5500 συνδεδεμένα με optical απο την onboard της μητρικής. Μεχρι τώρα συνέβαιναν τα εξης: Με vlc και kmplayer δεν ακουγα καθόλου ομιλίες. Με media player classic ακουγα κανονικά αλλα όχι DTS. Mετά απο κάμποσες δοκιμές κατάφερα να ακούσω DTS ήχο στην ταινία βάζοντας την με τον kmplayer και με τα settings που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα. Οι απορίες μου λοιποίν ειναι: Γιατι χάνω τον υπόλοιπο ήχο απο το pc,για παράδειγμα το skype και γιατι να παίζει DTS βάζοντας spdif ενώ τα έχω με οπτική??
sarevock Μάρτιος 18, 2008 #3 Μάρτιος 18, 2008 Περιπου το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τα Ζ5500 DTS αλλα στο PES2008, ολα ακουγονται κανονικα εκτος απο τους speakers λες και εφυγαν... :105:Καποιος?
planetman Μάρτιος 20, 2008 #4 Μάρτιος 20, 2008 Μα δεν κατάλαβα ρε παιδιά τι προσπαθείτε να κάνετε! Για να παίξει DTS, θα πρέπει η πηγή να είναι κωδικοποιημένη σε DTS. Έχω δει ταινίες σε DTS, αλλά το υποστηρίζουν. Αν δεν το υποστηρίζουν, τότε όντως κάποια κανάλια δεν ακούγονται αν θυμάμαι καλά.Αν θες να παίξεις ένα παιχνίδι με ψηφιακή σύνδεση, επέλεξε την οπτική ίνα και βάλε stereox2 ή κάποιο άλλο εφφέ. Δεν ξέρω αυτό που θέλετε να κάνετε αν έχει νόημα.Επίσης θυμάμαι που είχα παιδευτεί την 1η φορά που ήθελα να δω ταινία σε DTS και δεν μπορούσα, υπάρχει μια επιλογή που λέει αν θυμάμαι καλά, το σήμα από την κάρτα ήχου θα πρέπει να φεύγει ανεπεξέργαστο ώστε να το επεξεργάζεται το control panel των Z-5500. Αλλιώς δεν έπαιζε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.