mitsosoft Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2005 Σήμερα απέκτησα το Gatewatch έναντι του Hardcano 13 που είχα, αλλά απο ότι είδα ο μόνος τρόπος να ρυθμίσεις τις στροφές ενός ανεμιστήρα είναι μόνο αν έχει ο ανεμηστήρας το καλωδιάκι που δείχνει τις στροφές (το κίτρινο δηλαδή).Πιο συγκεκριμένα σύνδεσα έναν ThermalTake Silent Cat που έχει και το κίτρινο καλώδιο που δείχνει τις στροφές και επίσης σύνδεσα και τον ανεμηστήρα απο το NV SIilencer το οποίο δεν έχει όμως το συγκεκριμένο καλώδιο παρά μόνο το κόκκινο με το μάυρο (+ και - δηλαδή).Το αποτέλεσμα ήταν να μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές του Silent Cat αλλά για τον ανεμιστήρα του Silencer δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα και δουλέυει συνεχώς στο full.Στο Hardcano 13 που είχα πριν μπορούσες να αλλάξεις τις στροφές και ας μην είχε το κίτρινο καλώδιο ο ανεμιστήρας, στο Gatewatch τελικά απλά έτσι είναι η εγώ κάνω κάτι λάθος;Αν έχει κάποιος το Gatewatch και γνωρίζει κάτι παραπάνω ας προτείνει κάτι επειδή έχω ψιλοαπογοητευθεί.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
gfa3 Φεβρουάριος 12, 2005 #2 Φεβρουάριος 12, 2005 Κανενα πανελ δεν θα σου ρυθμισει στροφες ανεμιστηρα χωρις το κιτρινο καλωδιο αφου απο αυτο βλεπει τις στροφες!
fanisk Φεβρουάριος 12, 2005 #3 Φεβρουάριος 12, 2005 Φιλε σημερα πηρα κ εγω το Gatewatch και ρυθμιζει μονο αν υπαρχει το κιτρινο καλωδιο...οπως ολα νομιζω!
mitsosoft Φεβρουάριος 13, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 13, 2005 'Οπως ανάφερα και στο πρώτο post με το Hardcano 13 μπορούσα κανονικά να αλλάξω τις στροφές και χωρίς το κίτρινο καλώδιο, αλλά απο ότι βλέπω το Gatewatch δεν γουστάρει να κάνει κάτι τέτοιο. Μάλλον το Hardcano υπερτερεί κατα την γνώμη μου σε αυτόν το τομέα (κρίμα που δεν το κάνει και το Gatewatch). Υπάρχει καμιά ιδέα για να μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο με το Gatewatch; Με καίει ιδιαίτερα το θέμα επειδή θέλω να μπορώ να ρυθμίζω την ταχύτητα και του Silencer, αλλιώς μάλλον την πατήσαμε....:cry: Ευχαριστώ.
chros26_ Φεβρουάριος 13, 2005 #5 Φεβρουάριος 13, 2005 αν ενωνες τα δυο κοκκινα και τα δυο μαυρα και μαζι στο πανελ???θα ειναι σαν να ρυθμιζεις εναν, και ισως να παιζουν σε λιγο διαφορετικες στροφες...Όμως απο το τιποτα...
mitsosoft Φεβρουάριος 13, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ αν ενωνες τα δυο κοκκινα και τα δυο μαυρα και μαζι στο πανελ???θα ειναι σαν να ρυθμιζεις εναν, και ισως να παιζουν σε λιγο διαφορετικες στροφες...Όμως απο το τιποτα... Και εμένα μόνο αυτό μου είχε περάσει απο το μυαλό, αλλά θα ήθελα να μπορώ να αλλάζω ξεχωριστά τις στροφές στον ανεμιστήρα του επεξεργαστή και ξεχωριστά της κάρτας γραφικών. Αυτούς τους δύο έχω πάνω στο Gatewatch και ένας απο τους βασικούς λόγους που πήρα πάνελ ήταν να μπορώ να ρυθμίζω ανεξάρτητα τους 2 αυτούς ανεμιστήρες, αλλά απο ότι βλέπω το Gatewatch είναι μεν πολύ όμορφο κτλ κτλ αλλά σε αυτό τον τομέα (ρύθμισή στροφών) σε σχέση με το Hardcano 13 προσωπικά πιστέυω ότι είναι πίσω.Το κακό είναι ότι το Hardcano πλέον το έχω πουλήσει επειδή νόμιζα ότι σε βασικά πράγματα θα είναι το ίδιο με το Gatewatch αλλά δυστηχώς δεν είναι τα ίδια οπότε πρέπει να βρώ καμιά πατέντα:...:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.