futuristic-gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2005 ΧαιρετώΤο πρόβλημα είναι ότι κατά την εγγραφή ενός DVD από το DVD-RW ή CD από το CD-RW που έχω (και τα δύο plextor, PX-4012A και PX-708A) έχω ασταμάτητο buffer underrun. Συνεχώς το λαμπάκι κατά την εγγραφή γράφει λίγο και μετά γίνεται πράσινο περιμένοντας να ξαναγεμίσει το buffer το οποίο με τη σειρά του ανεβοκατεβαίνει σαν να ήταν equalizer!Να σημειώσω λεπτομέρειες:1. Το φαινόμενο παρατηρείται ανεξαρτήτου προγράμματος εγγραφής διότι δοκίμασα και το Alcohol 120% και το Nero 6.3.2. Τα drives είναι το καθένα σε δικό του καλώδιο στο Master και ορισμένα ως master στο jumper τους. Τα καλώδια των drives είναι σωστά τακτοποιημένα και δεν έχουν στραβώσει.3. Οι δίσκοι είναι σε RAID-0 οπότε αποκλείω το ενδεχόμενο να μην προλαβαίνουν να προσφέρουν δεδομένα.4. Επίσης, το φαινόμενο παρατηρείται ανεξάρτητα από τα αν γράφω πολλά αρχεία ή ένα image file...5. Για παν ενδεχόμενο αναφέρω ότι έχω δύο εικονικές συσκευές, μία από Alcohol 120% και μία από Daemon Tools.6. Τα DMA στα drives είναι και τα 2 στο ON και χρησιμοποιώ WinXP Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 τα DMA είναι ΟΝ στα drives; Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuristic-gr Φεβρουάριος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Ναι τα DMA είναι και στα 2 στο ON. Μισό να κάνω και διόρθωση για τους υπόλοιπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.