tanto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2008 Eιναι μιας φιλης αλλα μετα απο 2,5 χρονια χρηση (γυναικεια) εχει τα χαλια του.Λεω λοιπον να το στησω απο την αρχη αλλα απο μια γρηγορη βολτα απο το σαιτ της εταιρειας δεν μπορεσα να βρω drivers για να κατεβασω.Εχει κανεις επιχειρησει ποτε το ιδιο (στησιμο απο την αρχη εννοω).Υπαρχουν τα αρχικα cd για το στησιμο αλλα δεν θα χρειαστει και καποιο upgrade? Τα φωτα σας πριν να ειναι αργα και φυσικα προκαταβολικα ευχαριστω ακομα και αν απλα διαβαστε το μηνυμα μου.
tacticalcube138 Μάρτιος 12, 2008 #2 Μάρτιος 12, 2008 Όλοι εδώ είναι: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5020.html
Fonias A.E1442169095 Μάρτιος 12, 2008 #3 Μάρτιος 12, 2008 και εδω αν θελεις να κατεβασεις ολους τους drivers απο ftp ftp://ftp.support.acer-euro.com/
manik Μάρτιος 12, 2008 #4 Μάρτιος 12, 2008 tanto αν έχεις τα recovery CD/DVD τα οποία ήρθαν μαζί με τον φορητό τότε δεν χρειάζεσαι ούτε drivers ούτε τίποτα μιας και εμπεριέχονται όλοι στα cd/dvd.Οπότε απλά βάζεις τα δισκάκια και έχεις ένα σύστημα σαν να βγήκε από την παραγωγή.....Φυσικά θα χρειαστείς μετά να κάνεις τις αναβαθμίσεις που χρειάζονται όπως ΙΕ7, WMP11 και ότι άλλο εσύ κρίνεις χρήσιμο και πρέπει να μπει.
stred Μάρτιος 12, 2008 #5 Μάρτιος 12, 2008 o acer δεν είχε recovery partition? αν είχε είναι ακόμα πιο εύκολο.. του πατάς να κάνει το recovery απο κει και ξεμπερδεύεις γρήγορα - γρήγορα.
tanto Μάρτιος 12, 2008 Author #6 Μάρτιος 12, 2008 Μολις γυρισα απο δουλεια και ειδα τις απαντησεις σας.Γι αλλη μια φορα χαιρομαι που ειμαι μελος του φορουμ.Φιλε stred δεν το γνωριζω αυτο αλλα μολις παω στη φιλη θα το κοιταξω,φιλε manik ναι αυτα υπαρχουν απλα ηθελα και πιθανες αναβαθμισεις που εχουν γινει απο την εταιρεια.Φιλε FONIA και φιλε tacticalcube138 πολυ χρησιμα τα link σας,ευχαριστω πολυ.
foniki_mpekatsa Μάρτιος 12, 2008 #7 Μάρτιος 12, 2008 λογικα υπαρχει και ενα προγραμα erecovery λεγετε π κανει πολυ ευκολα "επαναστησιμο" απο ενα κριφο partition που υπαρχει στον σκληρο.
tanto Μάρτιος 16, 2008 Author #8 Μάρτιος 16, 2008 Η διαδικασια ηταν τελικα απλουστατη,εβαλα με τη σειρα τα συνοδευτικα cd (recovey,system) και ολα πηγαν καλα.Το μονο που χρειαστηκε μετα ηταν η επανεγκατασταση των προγραμματων και των περιφερειακων.Το κουφο της ιστοριας.Το στησιμο το εκανα σπιτι μου (της το ζητησα για να το κανω με την ησυχια μου αλλα και για να εχω υποστηριξη απο το δικο μου υπολογιστη).Οταν τελειωσε η επανεγκατασταση το laptop βρηκε 2 ασυρματα δικτυα (γειτονες ιντερνατακηδες) και το ενα απο αυτα ξεκλειδωτο.Ετσι εκανα update σε ολα τα προγραμματα χωρις να το συνδεσω στο δικο μου usb-modem και φυσικα να αποφυγω καποιο πιθανο προβλημα.Ενα δημοσιο ευχαριστω στον αγνωστο γειτονα για την εξυπηρετηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.