Jump to content

Χασαμε τον μπουσουλα με τις συνδεσεις

lazarosleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οπως ακριβως το λεω, εχω χασει τον μπουσουλα.

Λεω να αγορασω την κονσολα Playstation 3, και να την συνδεσω στο μονιτορ του PC. Στο πλαισιο μου λενε γινεται αν εχω μονιτορ με 2 εισοδους DVI & Vga Classic. Στο E-shop λενε οχι.

Και τωρα δεν ξερω πρωτου προβω σε οποιαδηποτε ενεργεια αγορας οθονης η κονσολας η ολοκληρης οθονης, κατι το οποιο πραγματικα θα με σκισει οικονομικα.

Αλλοι λενε πως υπαρχει τροπος συνδεσης PS3 με οθονη, αλλοι λενε μεσω υπολογιστη, αλλοι λενε οχι.

Τι θα χρειαστω τελικα???

Το μονιτορ ειναι LG Flatron L1710 TFT

το ps3 απ οσο ξερω εχει εξοδο hdmi. hdmi ειναι σχεδον το ιδιο με το dvi οποτε φανταζομαι με ενα καταλληλο καλωδιο θα κανεις την δουλεια.. αλλα ας απαντησει καλυτερα καποιος περισσοτερο γνωστης

Ναι ετσι ακουσα. Αλλα απο την αρβυλα ως την πραξη......

Θελω να ξερω τι ακριβως υπαρχει και ενα κοστος περιπου. Αλλο 10-20 ευρω και αλλο 200-300

εγω εχω εναν ανταπτορα απο hdmi το κανει dvi κανονικο και μετα το συνδεεις με dvi Καλωδιο το ειχε η μητρικη μου μεσα τωρα στο εμποριο δεν εχω τπτ τετοιο αυριο θα ανεβασω φωτο να δεις

Δεν αντιλεγω, εχω το XBOX 360 συνδεμενο. Μπορει και να δουλεψει.

Απλα κατι μου ειπανε για χρονισμους οθονης κλπ, διαφορα MSEC κλπ κλπ κλπ.

• 1 month later...

Παιδια τι σημαινει το HDCP ???

Το υποστηριζει η καρτα γραφικων μου η EVGA NVIDIA 8800 GTS 640 MB

Το λεω γιατι θελω να παρω αυτη την οθονη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1044427

Και να την συνδεσω με το PS3 ταυτοχρονα αν γινεται.

Οσον αφορα το PC τι διαφορα θα δω?

Παιδια τι σημαινει το HDCP ???

"High-Bandwidth Digital Content Protection, επισης γνωστη ως HDCP, ειναι μια νεοτερη μορφη διαχειρισης ψηφιακων δικαιωματων (DRM), που σχεδιαστηκε για τον ελεγχο της ψηφιακης εικονας και ηχου."

και

http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP

Δηλαδη θα δω καμια διαφορα στα γραφικα??

Για το μονιτορ που εδωσα λινκ??Εχεις να πεις κατι??

Γενικα, οι LG ειναι καλες κι αξιοπιστες οθονες για τα λεφτα που εχουν, με εξαιρετικη καλυψη απο την αντιπροσωπια τους.Η συγκεκριμενη μου φαινεται ο,τι πρεπει για τη χρηση που θελεις.

Οσον αφορα τα γραφικα ελεω HDCP,απλα...θα τα εχεις, αν πας να τρεξεις υλικο που καλυπτεται απο το συγκεκριμενο DRM..δεν εχει καμμια σχεση με την ποιοτητα.

Κανε μια βολτα απο κανενα Πλαισιο που την εχει να την δεις ιδιοις ομμασι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.