didicola Μάρτιος 11, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 for the love of god..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάρτιος 11, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 · Hidden Hidden Τα παγκόσμια ρεκόρ με score 32144 στο 3DMark06 και 39611 στο 05τα έκανες με Vista?Έτσι φαίνεται στο ORB.Από δήλωση του Hipro5NO MORE Overcurrent protection....NO MORE Overvoltage protection.....I can feed them AS MUCH as I can, till I MELT the VGA's cores.....Though ONLY the DDR Maximizer can't handle all this load, I will use it as "driver" to drive 3-4 BIG output Mos-Fets for EACH VGA's Core....I can use this "external VGPU" on EVERY VGA out there.....Now that I have found the trick to "trick" the Voltera VGPU chip, I can do whatever I want with the GPU.....Voltera ALWAYS "thinks/shows" that it has 1.34VGPU and couple of milliamperes drawing......WILL I see the POWER of these VGAs or not?...........TO BE CONTINUED IN A FEW DAYS...... Γιώργο πας να μας τρελάνεις?Αυτή τη στιγμή γίνεται σεισμός παγκόσμιας εμβέλειας στο overclocking με τέτοιου είδους τροφοδοσία.Σπάνια βλέπει κανείς overclockers που ξέρουν τι τους γίνεται.Οι περισσότεροι στηρίζονται στο hardware ή στην τύχη.Ο Hipro5 απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να φέρει κάθε ηλεκτρονικό κύκλωμα στα μέτρα του.Τα σέβη μας, τουλάχιστον.Mariosalice Link to comment
mariosalice Μάρτιος 11, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Τα παγκόσμια ρεκόρ με score 32144 στο 3DMark06 και 39611 στο 05τα έκανες με Vista?Έτσι φαίνεται στο ORB.Από δήλωση του Hipro5NO MORE Overcurrent protection....NO MORE Overvoltage protection.....I can feed them AS MUCH as I can, till I MELT the VGA's cores.....Though ONLY the DDR Maximizer can't handle all this load, I will use it as "driver" to drive 3-4 BIG output Mos-Fets for EACH VGA's Core....I can use this "external VGPU" on EVERY VGA out there.....Now that I have found the trick to "trick" the Voltera VGPU chip, I can do whatever I want with the GPU.....Voltera ALWAYS "thinks/shows" that it has 1.34VGPU and couple of milliamperes drawing......WILL I see the POWER of these VGAs or not?...........TO BE CONTINUED IN A FEW DAYS...... Γιώργο πας να μας τρελάνεις?Αυτή τη στιγμή γίνεται σεισμός παγκόσμιας εμβέλειας στο overclocking με τέτοιου είδους τροφοδοσία.Σπάνια βλέπει κανείς overclockers που ξέρουν τι τους γίνεται.Οι περισσότεροι στηρίζονται στο hardware ή στην τύχη.Ο Hipro5 απέδειξε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να φέρει κάθε ηλεκτρονικό κύκλωμα στα μέτρα του.Τα σέβη μας, τουλάχιστον.Mariosalice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 11, 2008 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Ε τώρα εξηγούνται όλα (όχι ότι με αέρα πήγαν χάλια χεχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάρτιος 11, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 @ ent: Ε τώρα εξηγούνται όλα (όχι ότι με αέρα πήγαν χάλια χεχε) Τα bencies έγιναν με mod-αρισμένες τις κάρτες αλλά ΟΧΙ έτσι...... :033: Όταν θα τις δείς ΚΑΙ έτσι να παίζουν (αν όλα πάνε καλά όπως δείχνουν), τότε άντε γειά.... :063: Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Μάρτιος 11, 2008 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 :dazzler1: ...με φωνάζουνε τρελό γιατί πίνω...:dazzler1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Μάρτιος 11, 2008 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 να θυμηθώ να ζητήσω από τον Αι Βασίλη να γίνω Hipro5!!Εγώ είχα ζητήσει να είμαι καλά πνευματικά και σε υγεία και είμαι(νομίζω ότι είναι κάτι σημαντικό ) τώρα που είμαι μπορώ να ζητήσω και κάτι άλλο..Hipro5 Σκίζεις κ**ους!! αυτό έχω να πώ:033: :098:(το λέω σε ακραίες περιπτώσεις σαν αυτές) Οι κάρτες μου φαίνεται ότι είναι MSI.. είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάρτιος 12, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 :001: Όχι, η μία είναι Shaphire και η άλλη ATI μαμά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάρτιος 12, 2008 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Γιώργο παρόμοια μοντ φαντάζομαι παίζουν και σε άλλες κάρτες και ati και nvidia ε;Υποθέτω πως επειδή το επίπεδο συναγωνισμού έχει ανέβει ´αναγκάστηκες´ να ανακαλύψειςπιο ακραίες μεθόδους έτσι; Ο Samino έχει κάνει παρόμοια δουλειά στην οποία βασίστηκεςή όλα είναι from scratch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Μάρτιος 12, 2008 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2008 Εχει ξανα-υπαρξει τhread με τοσα WR μαζεμενα η ειναι κι αυτο ενα ακομα ρεκορ του Γιωργου ? Συγχαρητηρια george παντα τετοια keep breaking them. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Μάρτιος 15, 2008 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 To κάνει σαν τον Μπούμκα, που ανέβαζε πόντο-πόντο τον πύχη σε κάθε διοργάνωση, ενώ στην προπόνηση περνούσε 10 πόντους πάνω για πλάκα:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Μάρτιος 15, 2008 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 hipro5 simply the best (όπως πάντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάρτιος 15, 2008 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 Ευχαριστώ παιδιά...... :001: Οι κάρτες αυτές ΓΕΝΙΚΑ με LN2 πάνε μέχρι και 1070MHz......ΟΧΙ λόγω του ότι δεν πάει ο πυρήνας τους, ΑΛΛΑ λόγω "φτωχού" κυκλώματος τροφοδοσίας που έχουν.....ΔΕ μπορεί να δώσει τόσο πολύ ρεύμα όταν τις πρεσσάρεις..... ΑΛΛΑ εγώ (κι άν το κάνει κάνας άλλος, εμένα να με χ@σετε ) θα τις τροφοδοτήσω ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ με DDR Maximizer..... :033: Αφού έφαγα όλη τη μέρα σήμερα να "κοροιδέψω" το τσιπάκι τροφοδοσίας τους, τα κατάφερα τελικά..... :063: http://www.hipro-tech.com/images/hipro5/ATI_3870x2/Maxi_3870x2_2.jpg http://www.hipro-tech.com/images/hipro5/ATI_3870x2/Maxi_3870x2_1.jpg Ωραιο,πολυ ωραιο,τωρα και VGA maximizer :033: Μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Τις εβαλες πολυ e-δαχτυλο τις καρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.