Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2005 Παιδια εχω μια απορια η οποια σιγουρα ειναι ευκολο να απαντηθει :Επειδη σκοπευω να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου μπηκα στο σιτε του Πλαισιουγια να δω motherboard κτλ, ενα πραγμα δεν καταλαβα οσον αφορα τους επεξεργαστεςχρειαζεται να αγορασω ξεχωριστα καποιο 'box' 'η συμπεριλαμβανεται στην συσκευασια;Καποιος ας μου απαντησει παρακαλω :-) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Φεβρουάριος 12, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Με την ευκαιρια να προσθεσω αλλη μια απορια : επειδη ειδα μεγαλες διαυμανσεις στις τιμεςτων mobo δωστε μου μια κατευθυνση στο ποια ειναι τα βασικα τους χαρακτηριστικα και τι σχεση εχει με την αποδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Tι αναβαθμιση θελεις να κανεις?intel η AMD?Τι εχεις τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Κάτι μου βρωμάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Φεβρουάριος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Εχω Pentium 3 , Και σκεφτομαι να βαλω εναν celleron 2,4Gh , λογω χαμηλου κοστουςαλλα δεν εχω κατασταλλακσει ακομα λογω ελλειψης γνωσεων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Κάτσε και διάβασε τότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 ένα πράγμα τουλάχιστον να έχεις υπόψιν...ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ celeron! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 εφόσον θα κινηθείς σε celeron καλύτερα να πάρεις ένα φτηνό mobo (ένα refrence της intel π.χ.) αφού θα καλύψει της ανάγκες σου (δε πιστεύω να ocάρεις). Βοxed δίνονται οι CPU της intel που σημαίνει έρχονται με τον ανεμιστήρα στην συσκευασία. Αν το πάρεις όλο το σύστημα από το Πλαίσιο δε χρειάζεται να ανησυχείς γι αυτά αφού θα στο στήσουν αυτοί όλο, χωρίς χρέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Φεβρουάριος 12, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Thnx Για την Πληροφορια , και κατι τελευταιο : Υπαρχει Celeron με socket 775? γιατι δεν θελω να σκεφτω το ενδεχομενο να θελω να βαλω P4 αργοτερα , και να πρεπει να αλλαξω motherboard μονο γιαυτο το λογο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Ναι,οι καινούργοι Celeron είναι συμβατοί με s775.Ακολουθούνται και από έναν 3ψήφιο αριθμό.π.χ. Celeron D 330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 και εφόσον δε θες να τρέχεις για αναβαθμίσεις καλύτερα να είναι PCIe ασχέτως αν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.