Evolution_R Μάρτιος 10, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Καλησπέρα και καλο-δούλευτη η οθόνη. Και εγώ πριν 4 μέρες πήρα την 2431 και έχω εντυπωσιαστεί. Παντως απο αυτό που διάβασα για το black-light bleeding (διαφορετική φωτινότητα σε ορισμένα σημεία) δεν έχω παρατη... To BB το τεσταρα βαζωντας blank screensaver και κανοντας preview. Η αληθεια ειναι οτι εχει παραδοξως εχει υποχωρησει αρκετα και πλεον δεν ειναι ορατο ακομα και οταν το τεσταρω. Το color temp το εχω πειραξει αλλα δεν εχω βει ακομα το σωστο balance μια μου βγαινει πολυ μπλε μια κιτρινο μια κοκκινο. Το clear type το ενεργοποιησα αλλα με ενοχλει λιγο το shadow που κανει στα file name στην επιφανει εργασιας. Κι εγω με DVI την εχω βαλει. Εξαιρετικη οθονη.Καλοδουλευτη και ελπιζω να βγαλει τα λεφτα της. Προσωπικα παντως τοσα χρηματα για 22αρα δεν θα τα διεθετα με τιποτα. Προτιμώ "χειροτερο" panel σε 26+ ιντσες και full hd αναλυση. Αυτο φανταζομαι ειναι 1680x1050 ε? Ναι 1680x1050 Lino, δεν ηθελα να παω πανω απο 22" ισως μετα απο λιγο καιρο να αλλαξω γνωμη αλλα τωρα η 24αρα που φιανοταν αντιαισθητικα μεγαλη χωρια που θα ηθελα 10-20cm μγαλυτερη αποσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.