Jump to content

problem vga

StraKou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ενώ την κλοκάρω με το ατι τουλ και 1mhz να την αναιβάσω με το που τρέχω ένα παιχνίδι η οθόνη μου κάνει χιόνια και μετά κλείνει. τι να κάνω?:067: ΒΟΗΘΕΙΑ

έχω μια fx5700 δοκίμασα να την κλοκάρω με το ατι τουλ αλλά και 1mhz να την ανέβαζα με το που έτρεχα ένα παιχνίδι η οθόνη μου έκανε χιόνια και μετά έκλεινε. έτσι και εγώ αποφάσισα να την κλοκάρω με το riva tuner, βάζω κανονικά τα clocks αλλά μετά κοιτάω το gpu-z και δεν βλέπω καμία διαφορά. αντίθετα έχω καταφέρει να κάνω under-clocking με την χρήση του ατι τουλ (καταραμένη ati) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ

Exclamation u/c :022:

έχω μια fx5700 δοκίμασα να την κλοκάρω με το ατι τουλ αλλά και 1mhz να την ανέβαζα με το που έτρεχα ένα παιχνίδι η οθόνη μου έκανε χιόνια και μετά έκλεινε. έτσι και εγώ αποφάσισα να την κλοκάρω με το riva tuner, βάζω κανονικά τα clocks αλλά μετά κοιτάω το gpu-z και δεν βλέπω καμία διαφορά. αντίθετα έχω καταφέρει να κάνω under-clocking με την χρήση του ατι τουλ (καταραμένη ati) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ

Attached Thumbnails

Click image for larger version Name: gpuz.png Views: 4 Size: 23.8 KB ID: 19467 Click image for larger version Name: 2008-03-02_125118.png Views: 2 Size: 23.8 KB ID: 19468

A+S=LFE ?

Ενας φίλος μου εχει P4 3.4 northy, 2g ram και μια NV5950ultra agp, η κάρτα ήταν πολύ σκάρτη στο o/c. Μια μέρα που δοκίμασα να του κάνω over clocking μεσω coolbits για να πάιζει λίγο καλύτερα κάποια games (πιο παλιά) κοντέψαμε να την κάψουμε ...

Επειδή και η δικιά σου KING_OF_O/C είναι περίπου ίδιας γενιάς σου προτείνω να μην την σκαλίζεις , αυτα που θα κερδίσεις ειναι ελάχιστα και αμα καεί μετα την πάτησες . Αν εχεις περικά ευρώ πήγαινε να παρεις μια καινούργια AGP , αν εχεις περισσότερα κανε μια γενική αναβαθμιση σε νεο σύστημα , γνώμη μου ειναι οτι τσαμπα ταλαιπωρείσαι

MUL added 6 Minutes and 43 Seconds later...

Εδώ

θα βρεις πως γίνεται το O/C μεσω coolbits.. φυσικά παίρνεις και το ανάλογο ρισκο

Μαλλον προβλημα με drivers ειναι.

Εχω μια FX5500 και μια FX5600 με τους μονους drivers που παιζουν καλα ειναι οι 162.18.

http://downloads.guru3d.com/ForceWare-162.18-Win2000/XP-WHQL-(32-bit)-download-1667.html

Βγαλε τους 163.75 που εχεις τωρα και μετα απο safe mode με τον driver cleaner καθαρισε τα υπολειμματα πριν περασεις τους 162.18.

Αλλα οπως ειπε και ο MUL μην την σκαλίζεις πολυ.

stealth

Είχα κλοκάρει χωρίς κανένα πρόβλημα μιά FX5700 με τους 93.71

Κλοκάρισε και με coolbits και με rivatuner.

ενό κλοκάρο κανονικά την 5700 μου με το ατι τουλ όταν φτάνω στο μέγιστο τον δυνατοτήτων της αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα

1) όταν έχω τελειώσει με την διαδικασία πατάω save και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα και μετά το με ξαναβάζει με τα προιγούμενα ρολόγια (βλέπε κάτω κάτω)

2)ενω πριν δούλευα με τα εξής ρολόγια gpu 424 ram 450 (περίπου) μετά την χρήση του ατι τουλ δουλεύω με τα εξής gpu 500 ram 230 και αυτό έγινε γιατί πάτησα defult και όταν ανεβάζω την μνήμη πάνω από 230 αρχίζει και δημιουργεί πρόβλημα.

3)πριν έκανα το stress test του counter-strike και το έπαιζα στα 50 fps τώρα με gpu 500 ram 230 το παίζω στα 5fps δηλαδή δεν το παίζω.

σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έχω απελπιστεί

ευχαριστώ προκαταβολικά

KING_OF_OVERCLOCKING

Μμμ...έχεις κλοκάρει σωστά την κάρτα σου; Αν κατάλαβα καλά από όσα λες, παίζεις με λιγότερα hz την ram από πριν...για ποιό λόγο;

είχα προσπαθήσει να την κλοκάρο παλιότερα πάτησα default και από τότε δουλέυω με μικρότερα ρολόγια

Στο ειπα σε αλλο νήμα αλλα δεν με ακουσες.. Να κλοκάρεις με boolbits.. Εγώ που κλόκαρα μια FX5200 πριν απο κατι χρόνια κλοκαρε παρα πολυ καλά αλλα μονο με coolbits

Τότε μάλλον πάτησες save στο προφίλ default όταν έκανες δοκιμές στο κλοκάρισμα. Μια επανεγκατάσταση θα σου λύσει το πρόβλημα

Υ.Γ. το ΑΤΙtool δουλεύει άψογα. Την 6600GT την δουλεύω μια χαρά

δεν μπορώ να κλοκάρω με πρόγραμα της nvidia (ούτε με coolbits ) γιατί βάζω κανονικά τα κλοκς αλλά το gpu-z δεν μου δίχνει καμία διαφορά

αναιβάζω την κάρτα μου 1mhz και παίρνω πολύ μικρότερο σκορ στο 3dmark03 από ότι πριν

(fx5700)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.