Jump to content

Ποιά 9600?

LosRe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα παραγγείλω σήμερα μία 9600GT από το Πλαίσιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποια υλοποίηση ή απλά να πάρω την πιο φτηνή? Απ'ότι καταλαβαίνω μνήμες και σύστημα ψύξης έχουν όλες τις ίδιες.

Είναι η 9600 φασαριόζα? Ρυθμίζεις λογικά τις στροφές έτσι? Από ενέργεια? Ζητάνε πολύ περισσότερη ενέργεια από 7900GS?

Ένας Ε4300 που τρέχει στην συχνότητα του Ε6600 (2.4 Ghz) θα την "φρενάρει" καθόλου την κάρτα?

Καλά είναι νομίζω αν και 1 γίγκα παραπάνω θα έχεις κάποια frames.

Και θα βαράει η cpu 100άρες :022:

Μιλάμε όπως καταλαβαίνεις για πολύ μπανάνα 4300..

Eπειδή τελικά με τρώει αρκετά θέλω να ρωτήσω κρίμα δεν είναι να μην δώσω 30 ευρώ παραπάνω και να πάρω μία 8800GT?

Τελικά δεν άντεξα και πήγα και τσίμπησα μία Twintech 8800GT. Η κάρτα πραγματικά τα σπάει...

Assasin's Creed και Call of Duty 4 όλα full σε 1680x1050 και δεν κωλώνει πουθενά. :033:

Τελικά δεν άντεξα και πήγα και τσίμπησα μία Twintech 8800GT. Η κάρτα πραγματικά τα σπάει...

Assasin's Creed και Call of Duty 4 όλα full σε 1680x1050 και δεν κωλώνει πουθενά. :033:

Αντε, μεγειές.Καλοδούλευτη.

κατα την γνώμη μου καλύτερη αγωρά που μπορούσες να κάνεις ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΗ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.