Jump to content

500GB σκληροί δίσκοι για Laptop

mariosalice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τρεις εταιρίες, oι Samsung, Hitachi και Fujitsu, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να διαθέσουν σκληρούς δίσκους για laptop, στη χωρητικότητα των 500GB.

Οι sata δίσκοι της Samsung θα κυκλοφορήσουν πρώτοι, στα 2.5" (9.5mm), 500GB, 5400 στροφές, στην τιμή των 299$.

Οι άλλες δύο εταιρίες θα καθυστερήσουν και οι δίσκοι θα είναι 9.8mm, που δεν χωράνε σε όλα τα laptop.

Επίσης, ο δίσκος της Fujitsu θα δουλεύει στις 4200 στροφές.

Να δούμε από θόρυβο και θερμοκρασίες γιατί αυτά είναι τα δύσκολα.

εγω το βαζω ανετα στο λαπτοπ μου γιατι ο πρωιν 120 ο τωρινος 250 δεν χωρανε τπτ

Κατ'εμέ καλύτερη επένδυση θα είναι 7200άρης σκληρός στο laptop και ένας εξωτερικός για αρχεία, παρά ένας 500ρης που θα σέρνεται στο λάπτοπ.

εγω θελω αποθηκευτικο χωρο στο ιδιο το λαπτοπ για εξωτερικους εχω αρκετους

και θα τα εδινα χαλαρα τα λεφτα για να το παρω και 300ευρω (τον 120 τον εκανα εξωτερικο θα κανω και τον 250 :p :P)

Κατ'εμέ καλύτερη επένδυση θα είναι 7200άρης σκληρός στο laptop και ένας εξωτερικός για αρχεία, παρά ένας 500ρης που θα σέρνεται στο λάπτοπ.

Aπό επίδοση ναι αλλά δε συστήνεται συνήθως λόγω θερμοκρασίας που πιάνει

λόγω των υψηλών στροφών (αυτό μου είπανε στο Πλαίσιο για συναρμολόγηση

Τurbo-X πριν ενάμισυ χρόνο δεν ξέρω για σήμερα)

Aυτο ακριβως.

οπώς και να'χει καλό είναι για μας τους καταναλωτές να έχουμε επιλογές.. και σίγουρα είναι εντυπωσιακό επίτευγμα το μισο TB σε λαπτοπ..

εγω ψηνομαι αγρια το λαπτοπ μου ειναι το sony vaio vgn fe31h με αλλαγμενες μνημες και overclocked :p 3βαθμους πανω χεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.