Jump to content

προβλημα στα games

Nickmix

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα. εχω εναv acer5024, εδω και 1,5 χρονο περιπου χωρις κανενα προβλημα. μεχρι που πριν 4 μερες, μονο στα games (πχ warcraft), μετα απο 5-10 mins μαυριζει η οθονη (δεν σβηνει εντελως, και το pc φαινεται να κολλαει), και μονο με reset μπορω να το επαναφερω. Το laptop λειτουργει κυριως πανω σε ψηκτρα, οποτε δεν πιστευω να ειναι προβλημα θερμοκρασιας.

H βάση με τα ανεμιστηράκια ψύχει περισσότερο το κουτί του. Δεν περνάει και πολύ στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών. Για δοκίμασε το coretemp να μπας πεις τι λέει.

οι θερμοκρασίες πραγματι δειχνουν αρκετα υψηλες. Δοκιμασα coretemp και το speedfan. σε χαλαρή κατασταση εχω: core:46C HDD:46C. αν ανοιξω και εφαρμογες οι τιμες ξεφευγουν πολυ. δειτε και το printscreen.

post-2535-1442174986,4087_thumb.jpg

Για δώσε κι ένα mobilemeter που θα μας πει ποια απότις θερμοκρασιες αυτές είναι της κάρτας γραφικών , γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι από εκεί

Το ανεμιστηρακι φαινεται καθαρό. το mobilemeter μου δειχνει 3 θερμοκρασιες χωρις να λεει ποια ειναι η καθε μια. απο οσο καταλαβαινω, μια απο τις 2 υψηλοτερες πρεπει να ειναι της καρτας γραφικων.

post-2535-1442174986,5513_thumb.jpg

λοιπον ακου τι παιζει γιατι ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα.Αφτο μαλον γινεται λογο software κ οχι hardware.Οταν σου βγαζει αφτην τιν μαυριλα απλα πιγενε

στιν διαχειριση εργασειων και τερματησε ολες τισ εργασιεσ CLI κ οτι εχει να κανει με την καρτα γραφικων που μπορω να υποθεσω οτι ειναι ΑΤΙ γιατι κ δικια μ τετια ηταν.Εγω αυτο εκανα κ μετα μ δν μου εβγεναν.:001:

πραγματι, το εψαξα λιγο καλιτερα, και παρατηρησα οτι μολις μαυριζει η οθονη, ακουγεται και ηχος σφαλματος. και βρηκα το εξης μετα απο reset (attached).

Heloo, ati x700 mobility εχω, δοκιμασα να κλεισω οτι μπορουσα απο την διαχειρηση εργασιων αλλα τιποτα. στα 1-2min αφου ξεκινισω ενα game χανονται τα παντα. δοκιμασα και αλλους drivers και παλι τα ιδια.

post-2535-1442174987,0824_thumb.jpg

Δοκίμασε και από Δεξί κλίκ>Ιδιότητες>Ρυθμίσεις>Για προχωρημένους να χαμηλώσεις ένα κλίκ την επιτάχυνση υλικού και δούλεψέ το πάλι και πές μας.

το εχω δοκιμασει dimisd, μειωσα και τις ρυθμισεις απο direct και opengl, αλλα τιποτα. :(

Φιλε μου νίκο εγώ λέω να φέρεις το laptop σου στο μικρολίμανο που θα πάμε για καφέ να το ρίξουμε στην θάλασσα αν ηρεμήσεις!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.