VBMAN1442169213 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2008 ένας φίλος μου αντιμετώπίζει το εξής πρόβλημα με την οθόνη του...ενώ πατάει το κουμπί της οθόνης για να ανοίξει, καθώς και το κουμπι της κεντρικής μονάδας για να πάρει σήμα, το κουμπί της οθόνης μένει στο χρώμα πορτοκαλί και δεν γίνεται ποτέ πράσινο.κοίταξα μήπως δεν την έχει συνδέσει καλά με την κεντρική αλλά όλα μου φάνηκαν οκ... η οθόνη είναι crt philips (5 χρόνων)έχει κανείς καμία ιδέα για το τί φταίει?thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάρτιος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Κάνει ενα μακρόσυρτο μπιιιιιιιιιιιιιιπ? Αν ναι η καρτα γραφικών εχει κουνηθει.Το οτι μπαινει στο πορτοκαλι σημαινει standby, αρα δεν παιρνει σήμα.Κουνα λιγο τα καλώδια και ας ειναι σωστά βαλμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Μάρτιος 5, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 δεν ακουγεται καθόλου μπιπ, διότι δεν έχω συνδεδεμένα τα ηχία.... η κάρτα γραφικών είναι on board...(για την ιστορία, να αναφέρω ότι όλα ξεκίνησαν από τον σκληρό. πέταγε χωρίς λόγο μπλέ οθόνες και μετά προέκυψε και το θέμα της οθόνης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Μάρτιος 5, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Το μπιμ θα στο έκανε απο το beeper της μονάδας, οχι απο τα ηχεία. Αλλα μιας και εχεις onboard τοτε δεν "παιζει" αυτή η περίπτωση.Δοκιμασε την οθόνη και σε κανένα άλλο pc ή laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Μάρτιος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 δεν ακουγεται καθόλου μπιπ, διότι δεν έχω συνδεδεμένα τα ηχία.... η κάρτα γραφικών είναι on board...(για την ιστορία, να αναφέρω ότι όλα ξεκίνησαν από τον σκληρό. πέταγε χωρίς λόγο μπλέ οθόνες και μετά προέκυψε και το θέμα της οθόνης)Tι ενοεις δεν κανει μπιπ,οταν ανοιγεις το PC μετα το P.O.S.T. πρεπει να κανει ενα μπιπ που σημαινει οτι ολα ειναι ενταξει.Αν δεν ειναι συνδεμενο το ηχειο του κουτιου ανοιξετο και συνδεσετο.Πως ξερεις οτι ειναι προβλημα της οθονης και οχι του υπολογιστη,δοκιμασες αλλη οθονη και φερνει εικονα?stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Μάρτιος 5, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 το μηχάνημα δουλεύει κομπλέ το δοκίμασα σε άλλη οθόνη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Μάρτιος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2008 Τοτε μαλλον οθονη kaput,αλλα για καλο και για κακο δωστην σε καποιον να την κοιταξει πριν την πεταξεις.stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Μάρτιος 6, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 OK ευχαριστώ για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.