Jump to content

Asus P5W DH Deluxe won't rise from the dead?

Arkan1442169160

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα με μια μάλλον περίεργη περίπτωση.

Το σύστημα της υπογραφής(σε stock ρυθμίσεις όλα πλέον) έπαψε να φτάνει στο post από σήμερα το πρωί. Παλιότερα το είχε ξανακάνει, αλλά με 67324 power off από το power button, κατάφερε κάποια στιγμή να ανοίξει και να παίζει κανονικά από τότε. Μέχρι σήμερα το πρωί που ο αδερφός μου πήγε να το ανοίξει, αλλά αυτό δέν έκανε ούτε το κλασσικό μπίπ που κάνει πάντα όταν ανοίγει λίγο πρίν κάνει το post.

Έχω ξηλώσει τα πάντα και τα ξαναέβαλα στην θέση τους, άλλαξα τις θέσεις από τις μνήμες, remove battery και clear rtc, έκανα διάφορους συνδυασμούς και πειράματα, αλλά τίποτα.

Αυτό που παρατήρησα, είναι πως η ψύκτρα σταματάει μόνη της μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, λές και τελειώνει η μπαταρία(σταματάει να γυρίζει και το led αρχίζει και φέγγει όλο και λιγότερο).

Καμμιά ιδέα στο πώς να συνεχίσω;

Σταματάει τελείως ή ξεκινάει ξανά ύστερα από λίγο να ξαναδουλεύει? όσο για το led μάλλον τροφοδοτικό μου βρωμάει η ιστορία....δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η μητρική έχει πρόβλημα...αλλά γενικότερα να ξέρεις (από πείρα τουλάχιστον έχω δει τα εξής) ότι το 90% των προβλημάτων προέρχονται από κακή τροφοδοσία. μπορεί να είναι τραβηγμένο από την στιγμή που δίνει ρεύμα στο pc αλλά δεν είναι διόλου απίθανο....δοκίμασε αν μπορείς με άλλο τροφοδοτικό και τα ξαναλέμε....φιλικά...κυρ Σόρονας ! :033:

Και εμενα για τροφοδοτικο μου ακουγεται,δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο και αν εχεις παλι προβλημα βγαλε την μητρικη εξω,βαλε μονο τα βασικα επανω κανε ενα clear CMOS και δοκιμασε να την ξεκινησεις εξω απο το κουτι.

stealth

ρε παιδια αυτην την μητρικη δεν την παω μια την ειχα και εκανε οτι ηθελε....

τοτε ανακαλυψα οτι και ο υπολογιστης αποκτα ψυχολογικα....

στα 399 φσβ φορτωνε κανονικα στα 400 ουτε βοοτ και στα 401 παλυ μια χαρα

this mobo is evil...

Κυρ Σόρονα, απλώς σταματάει, αλλά δέν το άφησα πολύ ώρα παραπάνω ανοιχτό, για να μήν γίνει καμμιά στραβή, ποτέ δεν ξέρεις...

Κι εγώ για τροφοδοτικό το βλέπω γενικά, αλλά θα δείξει.

Θα κάνω ένα ακόμη χειρουργείο και βλέπουμε.

Βγήκαν τα πάντα, καθαρίστηκαν όλα, ξαναμπήκαν στην θέση τους και πάλι τα ίδια.

ΑΛΛΑ, έβγαλα τον έναν σκληρό και την μία μνήμη και άνοιξε κανονικά! Τον κλείνω, τα ξαναβάζω και λειτουργεί και πάλι κανονικά!

Τρέχα γύρευε....

ΑΛΛΑ, έβγαλα τον έναν σκληρό και την μία μνήμη και άνοιξε κανονικά! Τον κλείνω, τα ξαναβάζω και λειτουργεί και πάλι κανονικά!

Τρέχα γύρευε....

....the animosity of inanimate objects!!:)

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.