HARRY256 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2008 Γεια σε ολους.Εχω αποκτησει την μητρικη πλακετα της Ιντελ, D201GLY και αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα.Οταν συνδεω το τροφοδοτικο (Macron Power MPT-301P) με την μητρικη πλακετα, το τροφοδοτικο κλεινει, και το ανεμιστηρακι της μητρικης σταματει.:022: Οταν δε συνδεω, αλλο τροφοδοτικο (Lase -LC-235ATX) με την εν λογω πλακετα, ναι μεν ξεκιναει να λειτουργει αλλα σημα στο μονιτορ δεν εχω.:022: Το μονιτορ ειναι ενα 19αρι LG TFT 1952s το οποιο σε τελευταιες δοκιμες που εχω κανει δεν αναγνωριζει παλιες καρτες γραφικων(οπως voodoo3dfx, ati rage 128 κ.α).Ξερει καποιος κατι για να με βοηθησει?:022: Ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάρτιος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Ξεκιναει το ανεμιστηρακι ή κανει και το beep οτι ξεκινησε η μητρικη και απλα δε δινει σημα στο monitor.Aρχικα δοκιμασε αλλη μνημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARRY256 Μάρτιος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Βασικα τα δοκιμασα ολα μεχρι που εφτασα στο συμπερασμα οτι η πριζα στο σπιτι μου(μια συγκεκριμενη) ειχε προβλημα και δεν εβγαζε σωστες εξοδους.Τωρα δουλευουν ολα μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Μάρτιος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2008 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είχα καιρό να ακούσω για προβλήματα λόγω μπρίζας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.