Jump to content

Πρόγλημα αναγνώρισης σκληρού

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά, έχω έναν υπολογιστή P4 3,2GHz 1GB RAM GeForce FX5200 128ΜΒ, 80GB HD SATA, έκανα μια αλλαγή τον σκληρό, έκανα την δουλειά μου και ξαναέβαλα τον πρωταρχηκό σκληρό και μου βγάζει ένα μήνυμα πριν μπει στα windows το οποίο λέει:

Windows could not start because of a computer dist hardware configuration problem.

Could not read from the selected boot disk. Check boot path and disk hardware.

Please check the Windows documentation about hardware disk configuration and your hardware reference manuals for additional information.

Παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να γράψει... ευχαριστώ...

σώστα τον έχω συνδέση, τουλάχιστον έτσι πιστεύω, έτσι όπως ήταν πριν, στα bios έχω βάλει first boot από cd μετά από σκληρό δίσκο...

Πρέπει να μπείς στο bios και να του πεις να bootarei από τον σκληρό.Επίσης, τσέκαρε αν τον εχεις συνδέσει σωστα.

φίλε έκανα first boot από τον σκληρό αλλά πάλι τα ίδια...

George Berrett added 1 Minutes and 40 Seconds later...

Δεν ξέρω τι άλλο μπορει να φταίει.Περίεργα πραγματα...

ευχαιστώ πάντως...

Σε εμένα πάντως, αυτό το μήνυμα το βγάζει όταν ο σκληρός είναι άδειος, ή οταν είναι corupt.Επίσης, μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν έχω επιλέξει first boot το cd-rom και το cd που έχω βάλει μέσα είναι χαλασμένο, δηλαδή δεν διαβάζεται.Με άλλο σκληρό το σύστημα μπουτάρει? Αν ναι τότε κάτι τρέχει με τον σκληρό σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.