yannis7777 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2008 Γεια σας φίλοι,Σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό την αγορά ενός καλού συστήματος υδρόψυξης αλλά βλέπω ότι πρέπει να πάρεις διάφορα πράγματα και έχω πελαγώσει ως προς το τί είναι καλύτερο....είμαι noob στο θέμα υδρόψυξη.Για cpu-cooler συγκλίνω προς το D-Tek αλλά γενικά δεν ξέρω τί πρέπει ακριβώς να αγοράσω για να έχω ένα ολοκληρωμένο κιτ (ποιους σφιγκτήρες, σωληνάκια, ψυγείο κ.λπ.).Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση ρε παιδιά?Να σημειώσω ότι έχω την ASUS Blitz Formula SE η οποία είναι έτοιμη για υδρόψυξη (δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό).Επίσης μία πρόταση για ένα καλό κουτί για υδρόψυξη σας παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 μέχρι πόσα θέλεις να διαθέσεις για κουτί, και πόσα για υδρόψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis7777 Μάρτιος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Να σου πω σκέφτομαι το εξής setup:1) CoolerMaster Cosmos2) Black Ice GTX III radiator 3) Swiftech MCP6554) D-Tek Fusion5) D-Tek fusion nozzle kit for quadsΣκέφτομαι την αντλία μπορώ να τη βάλω χωρίς μόντες στο κουτί (δε θέλω να τρυπήσω κ.λπ.) Τί άλλο θα χρειαστώ γιατί όπως είπα είμαι noob (σωληνάκια, ρακοράκια, σφιγκτήρες, διαστάσεις κ.λπ.)Είναι καλό το σετ αυτό φαντάζομαι έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Να σου πω σκέφτομαι το εξής setup:1) CoolerMaster Cosmos2) Black Ice GTX III radiator 3) Swiftech MCP6554) D-Tek Fusion5) D-Tek fusion nozzle kit for quadsΣκέφτομαι την αντλία μπορώ να τη βάλω χωρίς μόντες στο κουτί (δε θέλω να τρυπήσω κ.λπ.) Τί άλλο θα χρειαστώ γιατί όπως είπα είμαι noob (σωληνάκια, ρακοράκια, σφιγκτήρες, διαστάσεις κ.λπ.)Είναι καλό το σετ αυτό φαντάζομαι έτσι?1) CoolerMaster Cosmos s2) Black Ice GTX III radiator 3) Swiftech MCP6554) D-Tek Fusion5) primoflex σωλήνας 3m μισής ίντσας6) 8 ρακορ μισής ίντσας10) σφιγκτήρες11)ek tank 250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 ψυγείο καλύτερα πάρε το thermochill... κλάσεις ανώτερο και κρατάει και με ανεμηστηράκια τέρμα χαμηλά...κουτί καλύτερα το stacker που έχει και 130 ευρώ... τσάμπα πράγμα...αν είναι να φτάσεις τα 200 χτύπα ένα lian li...ρακοράκια πάρε από το κοντινότερο μαγαζί με υδραυλικά που θα βρεις...πήγαινε με το ψυγείο εκεί γιατί δεν είναι όλα τα ίδια...αντί για σφικτήρες βάλε τάιραπ... καλύτερο και ευκολότερο...λάστιχα πάρε από ιατρικά είδη καθαή σιλικόνη με 7-8 ευρώ το μέτρο...θέλεις να ψύξεις και άλλα μέρη του υπολογιστή ή μόνο τον προσέσορα?αν είναι έτσι ένα διπλό ψυγείο είναι υπεραρκετό...αλλιώς πάρε από τώρα και τα υπόλοιπα μπλοκ να τελειώνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis7777 Μάρτιος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 Ευχαριστώ πολύ αδέλφια!!Λοιπόν ενδέχεται να επεκτείνω το w/c και στην GPU οπότε ποιό ψυγείο είναι καλύτερο? Το GTX III δεν κάνει για τη δουλειά αυτή?Δεύτερον και πολύ σημαντικό...την αντλία μπορώ να την τοποθετήσω μέσα χωρίς μόντες και τρυπάνια? Θα προτιμούσα κουτί που είναι έτοιμο να δεχτεί υδρόψυξη tbh.Και πάλι ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 όλα γίνονται... αν δεν θέλεις να κόψεις τίποτα μα απολύτως τίποτα πάρε το lian li A70 ή και το A71... από μέσα είναι τα ίδια βασικά... και έχουν και ίδια τιμή... 200 το πήρα εγώ από πλαίσιο... Έβαλα δύο ψυγεία, ένα διπλό και ένα μονό χωρίς να του κόψω ούτε χιλιοστό... το μόνο που έκανα ήταν με μία λίμα να ανοίξω λίγο παραπάνω τις τρύπες που έχει πίσω για να περνάνε οι σωλήνες... Τώρα αν θέλεις να βάλεις ένα τριπλό, μπορείς να το βάλεις επάνω, έχει έτοιμα κομένα parts από αμερική... όσον αφορά την αντλία δεν θα την βιδώσεις για να μην συντονίζει με το κουτί θα βρεις κάποιο μαλακό υλικό σαν αυτό που έχω στην φωτο και θα την βάλεις επάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Μάρτιος 2, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 καλή δουλίτσα dark ..... αλλά που να δείτε το κουτάκι του devilcry .FULL MODDED FULL PAINTING..........σε λίγες μέρες .. θα κάνει εμφάνιση μόλις τελειώσει το στήσιμο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 2, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2008 thx man άντε να σε δω τι θα έχεις κάνει αυτή τη φορά... να τα κάνουμε μετά και στο δικό μου τέλος καλοκαιριού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.